Annetamistalgud tulevad taas: 1. detsembril on Sinu annetusel suurem mõju!

26.11.2020

Juba teisipäeval, 1. detsembril toimuvad üle-eestilised annetamistalgud! See on päev, mil Eesti heategevusorganisatsioonid toovad oma tegevuse annetajatele lähemale, räägivad, kuidas neil läheb ning tänavad oma annetajaid. 1. detsembrit võib nimetada ka heade tegude päevaks, mil iga inimene võiks vastavalt oma soovile ja võimalusele endale südamelähedast valdkonda toetada.

“Ma armastan aidata” annetuskeskkond osaleb ka tänavustel annetamistalgutel. Mida rohkem sel päeval annetuskeskkonnas annetatakse, seda rohkem panustab ka   annetuskeskkonna üks asutajatest, Swedbank. 

Kuidas see toimib?

  • Kui annetuskeskkonnas koguneb 1. detsembril 10 000 eurot annetusi, lisab Swedbank omalt poolt 10 000 eurot;

  • 20 000 euro annetuste täitumisel lisab Swedbank 20 000 eurot;

  • 30 000 ja enama euro puhul lisab Swedbank 30 000 eurot.

Annetused jagunevad proportsionaalselt vastavalt organisatsioonidele tehtud annetustele.

Kuidas osaleda?

“Ma armastan” aidata annetuskeskkonnas on üle 50 Eesti heategevusorganisatsiooni viies erinevas valdkonnas. Nii leiad annetuskeskkonnast tuntud tegijaid nagu näiteks Toidupank, SOS Lasteküla või vähiravifond Kingitud Elu, aga ka vähem tuntud, ent samamoodi olulisi tegijaid, näiteks Doktor Kloun, RuaCrew, Naeratuse Eest või Seltsiks Sinule. Olgu Sinu annetus suur või väike, abi on igast panusest! Ka paar eurot annab organisatsioonile sõnumi, et nende tegevus on oluline. 

Meist keegi ei tea, millal võime ise abivajaja rollis olla. Teeme koos 1. detsembril veelgi rohkem head! Annetama

Back