Jäta navigatsioon vahele

Ma Armastan Aidata
Koos oleme kogunud
4 703 106 €
Annetajatelt 3 328 657 €
Swedbanki poolt 1 374 449 €
"Toetame lastekodulaste sulandumist ühiskonda!"

"Toetame lastekodulaste sulandumist ühiskonda!"

Kuidas su annetus aitab?

Kui lähedal oleme eesmärgi saavutamisele?

Annetusi kokku
Veel vaja koguda
5 008.57 €
250 annetust
9 331.00 €
See projekt on juba lõppenud. Täname kõiki, kes kaasa aitasid!

Kuidas su annetus aitab?

Kuidas su annetus aitab?

Toetame ning arendame vanemliku hooleta lapsi ja noori üle Eesti, et neist saaksid elus toimetulevad inimesed. Pakume asenduskodu töötajatele koolitusi, innustust ja tunnustust.

Annetused toel saame korraldada noortele koolitusi ja seminare, mis aitavad sageli mitmeid hülgamisi ja traumasid üle elanud noortel eneseusku tõsta, õpetades neid hoidma positiivset ellusuhtumist ja mitte tundma end ohvrina. Lisaks korraldame koolitusi ja seminare asenduskodu töötajatele, et parandada koostööd, töötingimusi ja oskusi ning luua paremaid eeldusi asenduskodus kasvavate noorte toetamiseks.

2009. aastal loodud Eesti Asenduskodu Töötajate Liit (EATL) ühendab asenduskodude kasvatajaid ning kõiki, kes soovivad kaasa rääkida lastekodudes ehk asenduskodudes kasvavate laste heaolu ja elukvaliteedi parandamise ning nende iseseisvas elus toimetuleku võime suurendamises. 

Organisatsioon on kantud tulumaksusoodustust saavate mittetulundusühingute nimekirja. Maksude teemast loe lähemalt: Annetused ja maksud.

http://www.eatl.ee
http://www.facebook.com/asenduskodu

Aasta viimane noorteseminar Tallinnas

22.12.2015

19.12 toimus aasta viimane noorteseminar Kesklinna noortekeskuses, kus keskenduti märkamisele ja sekkumisele ning võeti kokku aasta tegemised. Tore ja hingeline päev oli, aitäh!!

Tagasi