Jäta navigatsioon vahele

Ma Armastan Aidata
Koos oleme kogunud
4 714 570 €
Annetajatelt 3 340 121 €
Swedbanki poolt 1 374 449 €
"Toetame lastekodulaste sulandumist ühiskonda!"

"Toetame lastekodulaste sulandumist ühiskonda!"

Kuidas su annetus aitab?

Kui lähedal oleme eesmärgi saavutamisele?

Annetusi kokku
Veel vaja koguda
5 008.57 €
250 annetust
9 331.00 €
See projekt on juba lõppenud. Täname kõiki, kes kaasa aitasid!

Kuidas su annetus aitab?

Kuidas su annetus aitab?

Toetame ning arendame vanemliku hooleta lapsi ja noori üle Eesti, et neist saaksid elus toimetulevad inimesed. Pakume asenduskodu töötajatele koolitusi, innustust ja tunnustust.

Annetused toel saame korraldada noortele koolitusi ja seminare, mis aitavad sageli mitmeid hülgamisi ja traumasid üle elanud noortel eneseusku tõsta, õpetades neid hoidma positiivset ellusuhtumist ja mitte tundma end ohvrina. Lisaks korraldame koolitusi ja seminare asenduskodu töötajatele, et parandada koostööd, töötingimusi ja oskusi ning luua paremaid eeldusi asenduskodus kasvavate noorte toetamiseks.

2009. aastal loodud Eesti Asenduskodu Töötajate Liit (EATL) ühendab asenduskodude kasvatajaid ning kõiki, kes soovivad kaasa rääkida lastekodudes ehk asenduskodudes kasvavate laste heaolu ja elukvaliteedi parandamise ning nende iseseisvas elus toimetuleku võime suurendamises. 

Organisatsioon on kantud tulumaksusoodustust saavate mittetulundusühingute nimekirja. Maksude teemast loe lähemalt: Annetused ja maksud.

http://www.eatl.ee
http://www.facebook.com/asenduskodu

Noorteseminar "Elu on elamiseks!"

01.11.2014

18-19.10 toimus asenduskodude noortele tööturule ettevalmistav ja motivatsiooni tõstev noorteseminar "Elu on elamiseks 2014!"

Läbi 2 päeva tegeldi väga erinevate küsimustega alustades eesmärkide seadmisest ning lõpetades seksuaalsuse ja narkosõltuvusega.

Koolituspäev algas kell 11 ja lõppes kell 23.30. Päeva jooksul astusid koolitajatena üles

* lauljatar MIA, kes rääkis eesmärkide seadmisest ja kuidas neid ellu viiarääkis tervislikust toitumisest;

* Evelin Sepp MyFitness Tartust, kes rääkis tervislikust toitumisest ning viis läbi õhtul Zumba Viru My Fitnessis;

* Merike Villard SEB Heategevusfondist rääkis karjäärist, mis see on, miks see on vajalik ja kuidas koostada head CV ja motivatsioonikirja;

* Meelis Kukk rääkis tugiisikuteenusest, mis see on ja millised võimalused sellest noorele;

* Naga tavaliselt on alati ka päevalõpul käeline tegevus, kus seekord noortel oli võimalus valmistada minikummidest käepaelu, viltida meelepäraseid asju ja teha endale unenäopüüdjaid.

Kuna on ka organisatsiooni sünniopäev, siis ei puudunud koolituselt ka tort, mille noored ise valmistasid.

II päeval olid teemadeks armastus ja seksuaalsus, mida juhendas Ester Väljaots ja päeva lõpul jagas oma lugu kogemusnõustaja Immanuel Volkonski 10 aastat narkomaanina.

Noorteseminar "Elu on elamiseks 2014!" sai teoks tänu järgmistele isikutele ja toetajatele: Hasartmängumaksu Nõukogu, www.armastanaidata.ee, Selver, My Fitness, Valio, Hotell Metropol, Lauljatar MIA, Merlin Kaljuvee, Marina Sepp, Eve Reinväli, Lya Kärbis, Evelin Sepp, Merike Villard, Anne Kukk.

Tagasi