Jäta navigatsioon vahele

Ma Armastan Aidata
Koos oleme kogunud
4 700 577 €
Annetajatelt 3 326 128 €
Swedbanki poolt 1 374 449 €
Eesti Loomakaitse Selts "Aita ravida üle Eesti hätta sattunud loomi ja linde!"

Eesti Loomakaitse Selts "Aita ravida üle Eesti hätta sattunud loomi ja linde!"

Kuidas su annetus aitab?

Kui lähedal oleme eesmärgi saavutamisele?

Annetusi kokku
Veel vaja koguda
26 426.71 €
1886 annetust
36 075.00 €
See projekt on juba lõppenud. Täname kõiki, kes kaasa aitasid!

Kuidas su annetus aitab?

Kuidas su annetus aitab?

Sinu annetusi kasutame selleks, et tagada õnnetuse või halbade elutingimuste tõttu raskesse seisundisse sattunud loomade ja lindude ravi. Lisaks hoolitseme selle eest, et hulkuvad, hüljatud ja meie abi vajavad koerad, kassid saaksid steriliseeritud või kastreeritud. Nii soovime tagada olukorra, kus meist sõltuvad loomad ja linnud põhjuseta ei kannata ning ei saa soovimatuid järglasi.

Aastatel 2009-2015 laekus meie infotelefonile kokku 27 435 teadet hätta sattunud loomast või linnust, abistasime rahaliselt kokku 8308 looma ja lindu ning katsime nende raviga seonduvaid kulusid kokku 240 244 euro väärtuses. Aita meil oma annetustega neid tegevusi jätkata!

Eesti Loomakaitse Seltsi võimekus abistada sõltub peamiselt heade inimeste annetustest. Annetused võimaldavad meil tegeleda nii loomade otsese abistamisega, loomakaitsealase järelvalvega, avalikkuse teavitamisega, inimeste koolitamisega kui õigusloomes osalemisega. Samuti abistame annetuste toel teisi loomadega tegelevaid organisatsioone üle Eesti.

Organisatsioon on kantud tulumaksusoodustust saavate mittetulundusühingute nimekirja. Maksude teemast loe lähemalt: Annetused ja maksud.

http://www.loomakaitse.ee

http://www.facebook.com/eestiloomakaitseselts

Ülevaade: Eesti Loomakaitse Seltsi tegevused septembris 2015

09.12.2015

Septembris saabus Eesti Loomakaitse Seltsi (ELS) infokontaktidele kokku 535 teadet. Kõige enam teateid saabus hulkuvate, aga ka väärkoheldud loomade ning üldiste, loomakaitse valdkonda puudutavate teemade kohta. Kuna seltsil puudub juriidiline menetlusõigus, tegi ELS raskemate juhtumite lahendamiseks septembris kokku 21 pöördumist, neist 13 Veterinaar- ja Toiduametile, 6 kohalikele omavalitsustele ja 2 politseile.

Septembris hüvitas Eesti Loomakaitse Selts 29 hüljatud, vigastatud ja väärkoheldud looma raviarveid ning muid veterinaarseid protseduure (steriliseerimine, kastreerimine, kiibistamine, vaktsineerimine) ja sellega seotud kulutusi (loomatoit ja -tarbed) 1428,45 euro ulatuses. Sedapuhku aidati septembris kasse, koeri, küülikuid, viirpapagoisid, siili ja oravat.

Meedia kajastas septembris seltsi toimetusi ja sõnavõtte 48 korral. Teemadest leidis ülekaalukalt kõige enam kajastust Eesti Loomakaitse Seltsi kiipimiskampaania "Kiibi või kaota!", mille raames leidsid kuues linnas üle Eesti aset ka linnakodanike lemmikute tasuta kiipimised ja andmete sissekanded lemmikloomaregistritesse. Lisaks kajastati meedias ka Rocca al Mare lähedalt metsast kilekoti seest leitud haige ja hüljatud küüliku hülgamise lugu, kellele Eesti Loomakaitse Selts päästeoperatsiooni korraldas.

Septembris korraldas ELS mitmetes Eestimaa linnade keskustes 3-tunniseid kiipimisüritusi koostöös vastavate linnavalitsuste ja Varjupaikade MTÜ-ga. Sedapuhku toimusid kiipimisüritused 12. septembril Rakveres, 19. septembril Kuressaares, 20. septembril Tallinnas, 26. septembril Viljandis ja 27. septembril Narvas. Värsketeks kiibiomanikeks said kokku 283 kassi ja koera. Kõikide kiibitud loomade ja nende omanike andmed said registreeritud ka üleriigilisse lemmikloomaregistrisse LLR. Kõikide linna sissekirjutust omanud loomaomanikele oli lemmikute kiipimine tasuta, teistele kehtis soodushind 5 eurot.

Tagasi