Jäta navigatsioon vahele

Ma Armastan Aidata
Koos oleme kogunud
4 704 036 €
Annetajatelt 3 329 587 €
Swedbanki poolt 1 374 449 €
TLPO Kodukotus: “Toeta eakate aktiivset ja tervislikku eluviisi”

TLPO Kodukotus: “Toeta eakate aktiivset ja tervislikku eluviisi”

Kuidas su annetus aitab?

Kui lähedal oleme eesmärgi saavutamisele?

Annetusi kokku
Veel vaja koguda
2 232.02 €
61 annetust
9 200.00 €
See projekt on juba lõppenud. Täname kõiki, kes kaasa aitasid!

Kuidas su annetus aitab?

Kuidas su annetus aitab?

TLPO Kodukotus annab Tartu pensionäridele võimaluse osaleda aktiivsetes tegevustes väljaspool kodu. Seeniorid kaasatakse huvitegevustesse, et seeläbi ennetada võimalikke haigusi ja üksiolemist. 

Toetust kasutame selleks, et viia läbi tegevusi, mis on suunatud eakate meeste tervise toetamisele. Tahame, et seenioritel oleksid võimalused tegeleda eale sobilike spordialadega, osaleda sportlikel võistlustel-kohtumistel ja võtta osa emotsionaalsetest kultuurilistest ettevõtmistest. Kahe aasta jooksul korraldame seenioritele saadud toetuse abil 10 kuu jagu erinevaid treeninguid, kohtumisi-võistluseid nii Eestis kui piiriüleseid. Valmistume igaaastaseksTartu linna võimlemispeoks.

Kahe aasta jooksul on seeniorite sportlik tegevus elavnenud. Tartu seeniorid on osalenud vabariigi teiste linnade pensionäride organisatsioonide jõukatsumistel. Seeniorite tervislik võimlemine on 2017. aasta tähelepanus. Lisaks heale enesetundele saadakse saavutatust emotsioone. Suurim eesmärk on õppida kavad ja osaleda Tartu linna võimlemispäeval, kus osalejaid üle 2000 lasteaialastest kuni eakateni. Meestel on olnud võistluseid males, koroonas, noolemängus, piljardis. Võimlemistundides on palju eakaid mehi, kes näevad selles tervisetoetust. Sportlikud jõukatsumised on ees Soome, Läti, Leedu eakatega. Soovime rõõmsalt ja hästi esineda omavahelistel kokkutulekutel. Hea tervisega eakad on riigi rikkus!

TLPO Kodukotus tegutseb Tartus ja ühendab pensionäre ühistegevusteks. Ühingu eesmärgiks on pakkuda pensionäridele vaimset ja füüsilist tegevust soodustavaid võimalusi. Organisatsioon pakub päevakeskustes huvi- ja tervisealaseid tegevusi, juriidilist nõu ja igapäevaseid abiteenuseid.  

www.tlpokodukotus.ee

TLPO Kodukotuse tegemistest ja uue aasta plaanidest

23.01.2017

Kahe aasta jooksul on seeniorite tegevus elavnenud. Juurde on tekkinud teisi klubisid vabariigis, kellega on toimunud meeldivad kohtumised ja sportlikud jõukatsumised. Mitmeid kordi, võib öelda, et traditsiooniliselt, kohtutakse Tallinna Haabersti linnaosa, Viimsi, Viljandi, Haaslava, Võru, Kehtna seenioritega.

Toimunud on ühiseid sportlikke jõukatsumisi. On korraldatud väljasõite Võrusse, Agali mängudele, Tallinnasse, Hiiumaale. Omavahel on toimunud turniirid males-kabes, noolemängus, bowlingus. 

Annetuskeskkonna, Kodukotuse ja Tartu linna toel on toimunud aastaringsed turniirid eakohastel sportlikel aladel: kabe, male, bridž, noolemäng, disgolf, bowling. On käidud sportliklikel kohtumistel Tallinnas Haabersti linnaosa turniiril, Viimsis võistlustel, meesteklubide kokkutulekul Lagedil, Hiiumaal. Korraldatud bowlingu turniirid Tartus koos teiste klubide esindajate osavõttudega, turniirid vabariigi aastapäeva ja isadepäeva tähistamiseks. Tegevustesse olid kaasatud nii eakad mehed kui eakad naised.

Jätkuvalt on 2017 aastal plaanis toetada klubidevahelisi kohtumisi, et tunnetada eakohaselt ühiseid probleeme, jagada rõõme liikumisest. Kavandatakse kohtumised Haaberstis, Kehtnas, Hiiumaal ja Tartus. Sõpruskohtumine Läti Adaźi regiooni pensionäridega. Toetada liikumisringide tegevusi, seada eesmärgiks osaleda ülelinnalistel võimlemispäevadel ja tervise olümpial.

 

Tagasi