Jäta navigatsioon vahele

Ma Armastan Aidata
Koos oleme kogunud
4 715 635 €
Annetajatelt 3 341 186 €
Swedbanki poolt 1 374 449 €
Minu Unistuste Päev: Aita täita tõsiselt haige lapse UNISTUS!

Minu Unistuste Päev: Aita täita tõsiselt haige lapse UNISTUS!

Kuidas su annetus aitab?

Kui lähedal oleme eesmärgi saavutamisele?

Annetusi kokku
Veel vaja koguda
40 054.32 €
1404 annetust
50 000.00 €
See projekt on juba lõppenud. Täname kõiki, kes kaasa aitasid!

Kuidas su annetus aitab?

Kuidas su annetus aitab?

Heategevusfond Minu Unistuste Päev on vabatahtlike tegevusel ning ettevõtete ja eraisikute annetustel tegutsev sihtasutus. Fondi eesmärk on pakkuda raskelt või krooniliselt haigetele lastele ning nende lähedastele emotsionaalset tuge – rõõmu, positiivseid elamusi ja hingejõudu, mis aitavad kurnaval haigusteekonnal toime tulla

Minu Unistuste Päevas tegutseme selle nimel, et iga tõsiselt haige laps saaks tunda rõõmu oma lapsepõlvest ja kogeda positiivseid emotsioone, mis toetavad tema ravi ning haigusega kaasnevaid üleelamisi. Fondis tegutseb üle 80 innuka vabatahtliku, kes korraldavad meie sihtrühma lastele elamusterohkeid unistuste sündmusi. Teeme koostööd Eesti suurimate haiglatega ning mitmete patsientide ühingutega üle Eesti. Minu Unistuste Päeva põhifookus on personaalsetel unistuste päevadel, mille raames korraldame arstide poolt nomineeritud lastele nende unistustest ja soovidest lähtuva päeva, mis on täis kõige paremaid emotsioone, üllatusi ning erilisi hetki. Lisaks organiseerime lõbusaid sündmusi Tallinna Lastehaiglas ja Tartu Ülikooli Lastekliinikus, suuri perepäevasid väljaspool haiglakeskkonda, et lapsed ja nende pered saaksid koosveedetud ajast rõõmu tunda ning inspireerivaid üritusi sihtrühma lastevanematele, et toetada nende vaimset tervist. Aastas korraldab fond ligikaudu 100 unistuste sündmust. Aitame uskuda ja unistada ning unistustel täituda!

Ma Armastan Aidata annetuskeskkonnas kogutud toetusega saame korraldada personaalseid unistuste päevi, perepäevasid ning üritusi lastehaiglates: 

  • Näiteks kahe püsiannetaja igakuise 10 eurose panusega saame korraldada meeleoluka mänguhommiku lastehaiglas, kus lapsi külastab nt Pipi, Lotte või hoopis Kloun.
  • Ühe püsiannetaja igakuise 5 eurose panusega aastas saame personaalse unistuste päeva raames korraldada lapsele meelepärase lõunasöögi elamuse pitsarestoranis.
  • Või ühe püsiannetaja igakuise 25 eurose annetusega aastas saame tasuda perepäeva raames videograafile ilusate hetkede jäädvustamise eest.

www.minuunistustepaev.ee

Organisatsioon on kantud tulumaksusoodustust saavate mittetulundusühingute nimekirja. Maksude teemast loe lähemalt: Annetused ja maksud.

Suvehõnguline uusaastapidu Teras Beachil

11.03.2020

Eestimaal ei ole vist ühtegi hingelist, kes ei igatseks pikal ja sombusel talveperioodil suve. Kas poleks tore, kui saaks kasvõi korraks oma varbad sooja liiva sisse pista ja nautida mõnusat rannamelu? Unistada ju võib….:)

Unistus suvest

Aasta algus on Minu Unistuste Päeva jaoks juba viimased neli aastat olnud märgilise tähendusega, sest just siis oleme kokku kutsunud meile armsad unistuste päeva pered, et üheskoos maha pidada üks tõeliselt meeleolukas uusaastapidu. Ja nagu te teate, siis Minu Unistuste Päevas on unistustel kombeks täituda. Soovite valget liiva? Pole probleemi! Suviseid soojakraade? Käkitegu! Ja seda kõike veel Eestis, keset südatalve? Just nii! Tere tulemast Teras Beach Club´i! Tõeline pelgupaik kõigile neile, kes ei jõua ära oodata, millal ükskord suvi saabub ning varbad sooja liiva sisse saab pista.

Tuline avapauk

Tänavune uusaastapidu purustas taaskord kõigi aegade osalemisrekordi, tuues 26 kraadi suvesoojaga rannahalli pea 200 inimest. Peresid muudkui vooris juurde ning suur siserannahall täitus kiirelt mõnusa suminaga. Roosade juustega klouniplika Kärts, kes jumaldas üle kõige maailmas suve, jäätist ja head tuju, otsustas ka meie rannapeost osa võtta, sest oleks ju patt aasta suursündmusest ilma jääda. Rõõmsalt tervitas ta nii suuri kui ka väikeseid saabujaid ja soovitas neil paksud talveriided kiiremas korras õhemate vastu vahetada, sest muidu oleks oht lihtsalt üles sulada. Peagi võis pidu alata. Tervitusjoogid näpus, jäime avapauku ootama. Äkitselt hämardus ja liivale ilmusid tuletantsijad. Tabavalt valitud muusika mõjus müstiliselt. Tuletantsijaid on alati väga põnev jälgida, sest eks ohtlikud asjad on ikka huvitavad ja tekitavad elevust. Õnneks oli tegemist siiski professionaalidega, kes erinevate leegitsevate instrumentidega väga osavalt ümber käisid ja pakkusid vaatajatele tõelist silmailu ning vau-momente.  

Pidu liival

Meie pidu jätkus sportlikul lainel. Lapsevanematel oli võimalus tutvust teha rannatennisega ning lastel võtta osa lõbusatest rannamängudest. Avatud olid mitmed meisterdamise töötoad, kus juhendajate abiga valmisid kaunid liivapildid, tuulevurrid ja Havai kaelakeed. Näomaalijate osavate käte tulemusel ilutsesid laste nägudel imelised lillemotiivid, delfiinid, kassid ja palju teisi toredaid tegelasi. Kõige enam meeldis aga lastele lihtsalt liiva sees hullata, üksteise jalgu liiva alla matta ja rannapallidega mängida. Lihtsuses peitub võlu. Tühja kõhu eest kandis hoolt Põhjala Catering, kelle värvilised ja isuäratavad road tõid sööjaile naeratuse näole ja tegid kõhule pai. Magusasõbrad said aga maiustada LaMuu maitsvate jäätistega.

Muusika, mis paitab hinge

Mõnusa rannapeo juurde kuulub vaieldamatult ka sume muusika, mis aitab lõõgastuda, head tuju luua ning üleval hoida. „Varbad liivas“ muusikalise poole eest kandsid hoolt diskor Urmas Lass, kes keerutas kogu peo vältel ägedaid suvehitte ning Minu Unistuste Päeva patroon Lenna Kuurmaa bändiga. Soojal liival istudes ja Lenna muusika paremikku kuulates tekkis tõesti tunne nagu oleks suvi käes. Hetkeks aeg peatus ja me lihtsalt olime - siin ja praegu. Pärast kontserti oli kõigil fännidel ainulaadne võimalus Lennalt autogrammi küsida ja temaga koos pilti teha. Meie peo lõpetas aga hoogne limbo, kus pandi proovile nii painduvus kui loovus.

Märkamatult saigi meie talvine rannapidu läbi, kuid ees on ootamas tärkav kevad ja päikseline suvi, kuhu mahub palju-palju toredaid üritusi ja unistuste täitumisi.

Tagasi