Jäta navigatsioon vahele

Ma Armastan Aidata
Koos oleme kogunud
4 715 635 €
Annetajatelt 3 341 186 €
Swedbanki poolt 1 374 449 €
Minu Unistuste Päev: Aita täita tõsiselt haige lapse UNISTUS!

Minu Unistuste Päev: Aita täita tõsiselt haige lapse UNISTUS!

Kuidas su annetus aitab?

Kui lähedal oleme eesmärgi saavutamisele?

Annetusi kokku
Veel vaja koguda
40 054.32 €
1404 annetust
50 000.00 €
See projekt on juba lõppenud. Täname kõiki, kes kaasa aitasid!

Kuidas su annetus aitab?

Kuidas su annetus aitab?

Heategevusfond Minu Unistuste Päev on vabatahtlike tegevusel ning ettevõtete ja eraisikute annetustel tegutsev sihtasutus. Fondi eesmärk on pakkuda raskelt või krooniliselt haigetele lastele ning nende lähedastele emotsionaalset tuge – rõõmu, positiivseid elamusi ja hingejõudu, mis aitavad kurnaval haigusteekonnal toime tulla

Minu Unistuste Päevas tegutseme selle nimel, et iga tõsiselt haige laps saaks tunda rõõmu oma lapsepõlvest ja kogeda positiivseid emotsioone, mis toetavad tema ravi ning haigusega kaasnevaid üleelamisi. Fondis tegutseb üle 80 innuka vabatahtliku, kes korraldavad meie sihtrühma lastele elamusterohkeid unistuste sündmusi. Teeme koostööd Eesti suurimate haiglatega ning mitmete patsientide ühingutega üle Eesti. Minu Unistuste Päeva põhifookus on personaalsetel unistuste päevadel, mille raames korraldame arstide poolt nomineeritud lastele nende unistustest ja soovidest lähtuva päeva, mis on täis kõige paremaid emotsioone, üllatusi ning erilisi hetki. Lisaks organiseerime lõbusaid sündmusi Tallinna Lastehaiglas ja Tartu Ülikooli Lastekliinikus, suuri perepäevasid väljaspool haiglakeskkonda, et lapsed ja nende pered saaksid koosveedetud ajast rõõmu tunda ning inspireerivaid üritusi sihtrühma lastevanematele, et toetada nende vaimset tervist. Aastas korraldab fond ligikaudu 100 unistuste sündmust. Aitame uskuda ja unistada ning unistustel täituda!

Ma Armastan Aidata annetuskeskkonnas kogutud toetusega saame korraldada personaalseid unistuste päevi, perepäevasid ning üritusi lastehaiglates: 

  • Näiteks kahe püsiannetaja igakuise 10 eurose panusega saame korraldada meeleoluka mänguhommiku lastehaiglas, kus lapsi külastab nt Pipi, Lotte või hoopis Kloun.
  • Ühe püsiannetaja igakuise 5 eurose panusega aastas saame personaalse unistuste päeva raames korraldada lapsele meelepärase lõunasöögi elamuse pitsarestoranis.
  • Või ühe püsiannetaja igakuise 25 eurose annetusega aastas saame tasuda perepäeva raames videograafile ilusate hetkede jäädvustamise eest.

www.minuunistustepaev.ee

Organisatsioon on kantud tulumaksusoodustust saavate mittetulundusühingute nimekirja. Maksude teemast loe lähemalt: Annetused ja maksud.

Fotoprojekt "Päikeselapsed pildile"

08.12.2020

Meie fotoprojekti peategelasteks olid sel korral kuus vahvat Downi sündroomiga last: Liisa-Marie, Jan, Albert, Elli Marii, Laura ja Kaarel. Kõik omamoodi ägedad, nii vahetud ja armsad oma loomult. Kokku toimusid pildistamised kahel järjestikusel nädalavahetusel oktoobri lõpus ja novembri alguses ning igasse päeva mahtus täpselt kaks lõbusat perekondlikku fotosessiooni - hommikul üks ja pealelõunat teine. Nii jätkus igale perele mõnusalt aega kohanemiseks, meikideks, soenguteks, kostüümivahetuseks ja siis veel natuke vallatusteks ning lihtsalt lobisemiseks. Meie suureks rõõmuks võtsid lapsed võõra keskkonna kiiresti omaks ning juba õige pea tundsid kõik ennast hubases stuudios väga koduselt.

Uhked lokid ja kaharad tüllseelikud

Fotograaf Tiina tegi koos meikarite Kaisa ja Liisiga suurepärast tööd. Tüdrukud ja emad said endale imeilusad meigid, juustesse keerati vallatud lokid. Ka isadel oli väga oluline roll - jälgida kõike seda toredust kannatlikult pealt ja imetleda oma kauneid naisi! No ei ole lihtne ülesanne, aga kõik mehed said sellega suurepäraselt hakkama! Kuna tegemist oli siiski mõnevõrra erilisema päevaga, siis kinkisime heade koostööpartnerite abiga igale tüdrukule muinasjutulised tüllseelikud ning poistele kelmikad kikilipsud ning šikid sonimütsid, mida nad pildistamisel ka kandsid. 

Unikaalsed modellid

Modelli töö võib pealtnäha tunduda imelihtne, kuid päriselus on asi sootuks keerulisem. Nagu ikka, oli alguses raske käima saada, sest ei ole ju välistatud, et nii mõnegi pereliikme jaoks võis olla see päris esimene kogemus fotostuudios. Aga kohmetus kadus kiiresti ning kõik meie modellid oli väga vahvad ja tulid oma raske tööga hästi toime. Eriti tore oli jälgida Downi sündroomiga lapsi, sest neil kõigil oli oma, just neile iseloomulik poos, naeratus või näoilme, mis hakkas fotodel korduma. Fotograaf Tiina muudkui klõpsutas vahetpidamata, sest tema roll oli püüda purki need kõige erilisemad hetked ja parimad emotsioonid. Ja neid ilusaid hetki sai tabatud kohe hulgim!

Suur aitäh Downi Sündroomi Ühingule koostöö eest ning erilised tänusõnad kõikidele projektis osalenud peredele, et muutsite need kolm päeva kogu meeskonna jaoks tõeliselt meeldejäävaks kogemuseks!  Lisaks soovime avaldada siirast tänu kõikidele Minu Unistuste Päeva toetajatele, kes oma annetused läbi Ma Armastan Aidata keskkonna meie fondi poole teele on saatnud. Tänu teile saame korraldada just selliseid toredaid projekte ja täita imelisi unistusi! Tänu Teile on meil kindlustunne, et ükskõik nomineeritud laps ei jää oma erilisest päevast ilma. Aitäh, et olete meiega ja seda aastaringselt!

Tagasi