Jäta navigatsioon vahele

Ma Armastan Aidata
Koos oleme kogunud
4 713 005 €
Annetajatelt 3 338 556 €
Swedbanki poolt 1 374 449 €
Minu Unistuste Päev: "Unistus teeb imet!"

Minu Unistuste Päev: "Unistus teeb imet!"

Kuidas su annetus aitab?

Kui lähedal oleme eesmärgi saavutamisele?

Annetusi kokku
Veel vaja koguda
32 691.00 €
1757 annetust
34 200.00 €
See projekt on juba lõppenud. Täname kõiki, kes kaasa aitasid!

Kuidas su annetus aitab?

Kuidas su annetus aitab?

Meie eesmärgiks on täita Eesti haiglates ravil olevate laste unistusi andes neile võimalus unistada millestki erakordsest, kui päevad haigla seinte vahel on pikad ja ravi raske. Lisaks korraldame ka pereüritusi, et lapsed saaksid tunda rõõmu ja veeta kvaliteetaega oma lähedastega.

Sinu annetus aitab kaasa raskelt haigetele lastele ja nende peredele korraldatud toredatele ettevõtmistele. Minu Unistuste Päev teeb koostööd ka Tallinna Lastehaigla, Tartu Lastekliiniku, Narva Haigla, Ida-Viru Keskhaigla ning mitmete teiste patsiendiühingutega.

Minu Unistuste Päev on 2011. aastal loodud heategevusfond, mis põhineb vabatahtlike tegevusel ning toetajate rahastusel. Vabatahtlikud aitavad ellu viia väga tõsiselt haigete laste unistusi, et tuua neile ning nende lähedaste ellu rohkem rõõmu ja sära – just sinna, kus on see kõige enam vajatud. Unistus teeb imet!

2017. aastal soovime koguda 4000 eurot raskelt või krooniliselt haigetele lastele korraldatavad sündmuste jaoks: individuaalpäevad, perepäevad ja grupiüritused haiglates.

Organisatsioon on kantud tulumaksusoodustust saavate mittetulundusühingute nimekirja. Maksude teemast loe lähemalt: Annetused ja maksud.

www.minuunistustepaev.ee/

https://www.facebook.com/MinuUnistustePaev

Adriana unistuste päev

20.12.2017

Särasilmse Adriana unistuste päevad olid muinasjutulised ning täis põnevaid üllatusi!

Adriana ning ta emaga kohtumisel, sai selgeks, et Adriana on üks lõbus ning särasilmne tüdruk, kellel läks veidi aega, et võõrastega kohaneda, kuid sellest polnud midagi, saime ema abiga veidi Adrianat tundma õppida. Kohtumisel selgus, et Adrianale meeldib kodus koos vanema õega printsessideks riietuda, samuti polnud pere käinud kunagi loomaaias ega ka ühiselt väljaspool kodu ööbinud. Vabatahtlikud hoidsid oskuslikult unistuste nädalavahetuse sündmuseid nii pere kui ka Adriana jaoks saladuses, et kõik tuleks kogu perele vahva üllatusena.
Esimene päev algas Tartus varajastel hommikutundidel, et jõuda õhupallidega kaunistatud autoga õigeks ajaks Viimsisse Atlantis H2O Veeparki, kus perel oli paar tundi aega mõnuleda ning lõbutseda. Pärast seda oli aeg kehakinnituseks Black Rose Pubis, et koguda jõudu ülejäänud põnevateks tegevusteks - Adriana oma õe ning emaga saadeti Venus Ilusalongi, kus saadi imeilusad soengud ning kerged jumestused, mis olid lausa printsessiväärilised! Juuksuritoolis muutus Adriana ujumise ja söögi järgselt väga vaikseks ning peale tuli isegi kerge uni, kuid tubli suur õde suutis meeleolu üleval hoida. Poisid - isa ning kaks venda - said samal ajal nautida põnevat 5D filmi Viimsi kinos. Järgnes veelgi suurem üllatus - selga pandi piduriided ning järgi tuli uhke valge limusiin, mis viis kogu pere Maiasmoka kohvikusse, kus võttis Adriana vastu päris tõeline printsess Elsa! Kogu õhtusöögiruum oli muinasjutuline, kaunistatud mitmekümne õhupalliga ning kaetud oli rikkalik laud. Alguses kohkus Adriana veidi ära - kas tegemist on tõesti PÄRIS printsess Elsaga? - kuid õhtu jooksul saadi suurteks sõpradeks ning koos nauditi salapärast mustkunstishowd Richard Samarüütli poolt. Kui siiamaani oli Adriana veidi tagasihoidlik, siis järsku ta avanes ning nautis õhtut täielikult. 
Hiljem sai kogu piduseltskond tutvuda imelise jääga Elsa kuningriigist, mis oli palja käega liialt külm katsumiseks ning pani kõigi joogid aurama, vahel isegi mullitama! Adriana sai ka kingituseks pääsmed tervele perele Lottemaale ning ka suure ja uhke nukumaja. Pärast kiiret fotosessiooni limusiini taustal koos Elsaga, viidi pere limusiiniga tagasi Viimsi Spa-Hotelli. 
Teine päev algas loomaaias, kus toreda giidi juhendamisel tutvuti muuhulgas jääkaru, hüljeste, kilpkonnade ja isegi alligaatorite ning madudega. Kogu loomaaiaskäik oli väga põnev, palju andsid juurde giidi mitmekülgsed teadmised sealsetest asukatest, mis köitsid nii suurt kui väikest. Loomad nähtud, suunduti Zoo seiklusparki, kus lapsed said eakohastel radadel oma võimed proovile panna.
Nagu ikka - alguses ei saanud vedama, pärast aga pidama. Kuigi kõhud olid juba kõigil tühjad, oli raske lapsi lahkuma saada. Elamusterohke nädalavahetuse lõpetas söömaaeg Rucolas ning juba oligi aeg kojusõiduks, kallistusteks ning hüvastijätuks.

Tagasi