Jäta navigatsioon vahele

Ma Armastan Aidata
Koos oleme kogunud
4 714 122 €
Annetajatelt 3 339 673 €
Swedbanki poolt 1 374 449 €
Minu Unistuste Päev: "Unistus teeb imet!"

Minu Unistuste Päev: "Unistus teeb imet!"

Kuidas su annetus aitab?

Kui lähedal oleme eesmärgi saavutamisele?

Annetusi kokku
Veel vaja koguda
32 691.00 €
1757 annetust
34 200.00 €
See projekt on juba lõppenud. Täname kõiki, kes kaasa aitasid!

Kuidas su annetus aitab?

Kuidas su annetus aitab?

Meie eesmärgiks on täita Eesti haiglates ravil olevate laste unistusi andes neile võimalus unistada millestki erakordsest, kui päevad haigla seinte vahel on pikad ja ravi raske. Lisaks korraldame ka pereüritusi, et lapsed saaksid tunda rõõmu ja veeta kvaliteetaega oma lähedastega.

Sinu annetus aitab kaasa raskelt haigetele lastele ja nende peredele korraldatud toredatele ettevõtmistele. Minu Unistuste Päev teeb koostööd ka Tallinna Lastehaigla, Tartu Lastekliiniku, Narva Haigla, Ida-Viru Keskhaigla ning mitmete teiste patsiendiühingutega.

Minu Unistuste Päev on 2011. aastal loodud heategevusfond, mis põhineb vabatahtlike tegevusel ning toetajate rahastusel. Vabatahtlikud aitavad ellu viia väga tõsiselt haigete laste unistusi, et tuua neile ning nende lähedaste ellu rohkem rõõmu ja sära – just sinna, kus on see kõige enam vajatud. Unistus teeb imet!

2017. aastal soovime koguda 4000 eurot raskelt või krooniliselt haigetele lastele korraldatavad sündmuste jaoks: individuaalpäevad, perepäevad ja grupiüritused haiglates.

Organisatsioon on kantud tulumaksusoodustust saavate mittetulundusühingute nimekirja. Maksude teemast loe lähemalt: Annetused ja maksud.

www.minuunistustepaev.ee/

https://www.facebook.com/MinuUnistustePaev

Saara unistuste päev

20.12.2017

Imelise Saara unistuste päev täis balletti ja lemmiklauljaga kohtumist!

Väike printsess Saara unistab saada baleriiniks ja üle kõige meeldib talle kuulata Liis Lemsalu lugusid. Nendest kahest armsast ja südamest tulevast unistusest piisas, et panna kokku üks mälestusterohke unistuste päev.

Graatsilised baleriinid

Kohtusime reede päeval Saara ja tema perega Tasapisitasakaal stuudios, kus tüdrukut ootas ees balletitund. Enne veel oli Saarale vaja õigeid trenniriideid. Siinkohal tuli vastu Evelily tantsutarvete pood, kes kinkis tüdrukule terve kotitäie imelisi baleriinile sobilikke treeningriideid, seal hulgas ka imevahva tutu seeliku. Saara nägi sellega välja kui printsess „Luikede järvest“!

Tutu seljas, suundusimegi stuudiosse tantsuõpetaja Dagmari juurde, kes kohe kenasti Saaraga tegelema hakkas. Vaid tunnike ja kõik balleti põhitõed olid selged! Küll see oli alles vahva! Tantsuõpetaja jagas palju kiidusõnu, sest Saara on tõesti väga tubli ja andekas laps. Tunni lõpus sai tüdruk stuudiolt kingituseks hulga meisterdamisasju ning Rahvusooper Estonia poolt piletid balletietendusele „Lumivalgeke ja seitse pöialpoissi“.

Imemaitsev lõuna

Tantsud olidki tantsitud ja suurte kallistustega oli aeg stuudiost lahkuda, seda ikka selleks, et minna vastu järgmistele tegevustele. Suundusime üheskoos sööma ameerikapärasesse pererestorani Mack Bar-B-Que Tartu maanteel.

Võrratult maitsev toit, mille tõi meieni sõbralik ja tore teenindus. Sealgi sai Saara kingituse, sedakorda kinkekaardi Tartu Observatooriumilt, et ta saaks minna koos emme ja issiga vaatama päris tähti, selle päris õige teleskoobiga! Saarale nimelt meeldivad tohutult tähed ja planeedid ning ta tahaks neid kõiki tundma õppida.

Suur lemmik- Liis Lemsalu

Viimaks ootaski meid ees Liis Lemsalu kontsert Vabaduse väljakul. Seal sai Saara kuulata oma lemmiklugusid, kuid kõige suurem üllatus ootas teda veel ees.

Pärast kontserti kutsus lauljanna väikese fänni endaga kaasa backstage’i, kus ta andis tüdrukule privaatkontserdi, esitades lugu „Sinu Ees“. Peale kooslaulmise sai Saara veel oma iidoliga juttu rääkida ja nii jutustas ta oma lõbusast „Unistuste Päevast“. Niisamuti, nagu väike Saara oli vaimustuses Liis Lemsalust, oli viimane vaimustuses väikesest Saarast. Aeg, mida nad koos veetsid, oli mõlema jaoks hindamatu.

Tagasi