Jäta navigatsioon vahele

Ma Armastan Aidata
Koos oleme kogunud
4 714 570 €
Annetajatelt 3 340 121 €
Swedbanki poolt 1 374 449 €
Minu Unistuste Päev: "Unistus teeb imet!"

Minu Unistuste Päev: "Unistus teeb imet!"

Kuidas su annetus aitab?

Kui lähedal oleme eesmärgi saavutamisele?

Annetusi kokku
Veel vaja koguda
32 691.00 €
1757 annetust
34 200.00 €
See projekt on juba lõppenud. Täname kõiki, kes kaasa aitasid!

Kuidas su annetus aitab?

Kuidas su annetus aitab?

Meie eesmärgiks on täita Eesti haiglates ravil olevate laste unistusi andes neile võimalus unistada millestki erakordsest, kui päevad haigla seinte vahel on pikad ja ravi raske. Lisaks korraldame ka pereüritusi, et lapsed saaksid tunda rõõmu ja veeta kvaliteetaega oma lähedastega.

Sinu annetus aitab kaasa raskelt haigetele lastele ja nende peredele korraldatud toredatele ettevõtmistele. Minu Unistuste Päev teeb koostööd ka Tallinna Lastehaigla, Tartu Lastekliiniku, Narva Haigla, Ida-Viru Keskhaigla ning mitmete teiste patsiendiühingutega.

Minu Unistuste Päev on 2011. aastal loodud heategevusfond, mis põhineb vabatahtlike tegevusel ning toetajate rahastusel. Vabatahtlikud aitavad ellu viia väga tõsiselt haigete laste unistusi, et tuua neile ning nende lähedaste ellu rohkem rõõmu ja sära – just sinna, kus on see kõige enam vajatud. Unistus teeb imet!

2017. aastal soovime koguda 4000 eurot raskelt või krooniliselt haigetele lastele korraldatavad sündmuste jaoks: individuaalpäevad, perepäevad ja grupiüritused haiglates.

Organisatsioon on kantud tulumaksusoodustust saavate mittetulundusühingute nimekirja. Maksude teemast loe lähemalt: Annetused ja maksud.

www.minuunistustepaev.ee/

https://www.facebook.com/MinuUnistustePaev

Seis! Käed üles! Nidžati elamusterohke unistuste päev politseinikuna

11.07.2018

Nidžati unistuste päev politseiruumides päädis ägedate emotsioonide ja päevakangelase kindla veendumusega, et temast saab tulevikus politseinik.

Üllatused algasid juba 02. juuni hommikul kella kümne paiku, kui noormeest ning tema õde ja ema ootas nende maja ees politseisõiduk. Roolis olev politseiametnik tervitas lahkelt ja asus pere sõidutama – läbi käidi linna kõik politseijaoskonnad!

Esimene sihtpunkt oli Ida-Harju politseijaoskond. Seal tehti perele põhjalik ekskursioon – tutvustati politseitööd, näidati kõiksugu siseruume, politseisõidukeid ja relvaruumi! Ringkäigu lõpus sai Nidžat politseiametnikult Kallikaru ning mitmeid politsei sümboolikaga meeneid, mille üle tal väga hea meel oli. Seejärel sõidutati pere päästeameti häirekeskusesse, kus nad said tutvuda juhtimiskeskuse töö ja päästesõidukitega. Põnev!

Lõuna möödus aga mõnusas Kalamaja kohvikus Boheem, kus kõigi kõhud said head ja paremat täis.

Kangelaste keskel

Päeva teine pool jätkus politseiameti teenistuskoerte koolituskeskuses, kus avanes võimalus jälgida tublide teenistuskoerte treeningut.

Kuid see polnud veel kõik! Päeva lõpus õnnestus perel aega veeta ka Lääne-Harju politseijaoskonnas Rahumäe teel, kus näidati samuti ägedaid politseisõidukeid, sh mootorrattaid, aga ka konfiskeeritud vara.

Nidžati jaoks kujunes kõige meeldejäävamaks politseiauto, millega ta terve päeva linna peal ringi tuuritas. Veel märkis poiss, et kõik politseinikud, kellega ta sel päeval tutvus, said tema jaoks tõelisteks kangelasteks.

Päeva lõpus sai ta veel ühe kingituse – uhke teleskoobi! Sellega asub ta usinasti läbi koduakna ümbruskonda jälgima, et ükski põnev sündmus kahe silma vahele ei jääks!

Terve pere jäi päevaga väga rahule. Ema oli eriti rõõmus selle üle, et laps sai mõneks ajaks oma haiguse unustada.

Pärast niivõrd inspireerivat unistuste päeva on Nidžat veendunud, et temast saab tulevikus politseinik!

 

Heategevusfond Minu Unistuste Päev tänab kõik annetajaid, koostööpartnereid ja vabatahtlike, kes kinkisid Nidžatile elamusterohke päeva! Aitäh, et hoolite!

Tagasi