Jäta navigatsioon vahele

Ma Armastan Aidata
Koos oleme kogunud
4 714 570 €
Annetajatelt 3 340 121 €
Swedbanki poolt 1 374 449 €
Eesti Ornitoloogiaühing: Eesti lindude heaks!

Eesti Ornitoloogiaühing: Eesti lindude heaks!

Kuidas su annetus aitab?

Kui lähedal oleme eesmärgi saavutamisele?

Annetusi kokku
Veel vaja koguda
9 215.50 €
491 annetust
11 000.00 €
See projekt on juba lõppenud. Täname kõiki, kes kaasa aitasid!

Kuidas su annetus aitab?

Kuidas su annetus aitab?

Eesti on linnurikas paik: siin on kohatud 400 linnuliiki ja pesitseb kuni 15 miljonit paari linde, lisaks asume tähtsate rändeteede ristumiskohas. Lindudele sobilikke elupaiku metsas, põllul, rannikul ja märgaladel jääb aga inimtegevuse tõttu üha vähemaks.

Eesti Ornitoloogiaühingu eesmärk on tagada siin pesitsevate ja läbirändavate lindude heaolu. Kogume annetusi, et läbi viia linnuloendusi, korraldada sügisel ja kevadel avalikke linnuvaatluspäevi ning tutvustada linde ja nende rolli looduses nii lastele kui täiskasvanutele.

Kuidas sinu annetus aitab? Näiteks:
5 € – ühe uuritava linnu GPS-GSM saatja nelja nädala sidekulud;
10 € – ühe pesakasti tegemine ja ülespanemine;
25 € – ühe lasteaiarühma või kooliklassi lindude õppeprogrammi materjalid.

Annetuste kasutamise kohta saad rohkem teavet meie veebilehelt www.eoy.ee, uudiskirjast ja Facebooki lehelt.

Organisatsioon on kantud tulumaksusoodustust saavate mittetulundusühingute nimekirja. Maksude teemast loe lähemalt: Annetused ja maksud.

Heade tegude päeval annetati ornitoloogiaühingule 193 linnufotot

04.12.2019

Teisipäeval, 3. detsembril 2019 esimest korda Eestis toimunud annetamistalgute raames annetati Eesti Ornitoloogiaühingule 193 linnufotot ja 455 eurot.

Eesti Ornitoloogiaühing kogus annetamistalgute käigus fotoannetusi ehk palus inimestel jagada oma linnufotosid, millega illustreerida ühingu trükiseid, kodulehte, uudiskirja ja sotsiaalmeedia postitusi. Fotoannetuse tegi üheksa inimest, kes annetasid kokku 193 fotot.

Lisaks sai annetuskeskkonnas "Ma armastan aidata" teha rahalisi annetusi, mida kogunes Eesti lindude heaks 37 inimeselt summas 455 eurot. Kõigile 3. detsembril tehtud annetustele lisab Swedbank omalt poolt teist sama palju.

Eesti Ornitoloogiaühingule saab fotoannetusi teha ka pärast annetamistalgusid. Fotoannetuste tegemise juhendi ja vormi leiab ühingu kodulehelt. Jätkuvalt on oodatud ka ühekordsed ja püsiannetused keskkonnas www.armastanaidata.ee.

Eesti Ornitoloogiaühing tänab kõiki annetajaid!

Lisatud foto annetas Ave Kruusel.

Tagasi