Jäta navigatsioon vahele

Ma Armastan Aidata
Koos oleme kogunud
4 714 122 €
Annetajatelt 3 339 673 €
Swedbanki poolt 1 374 449 €
Varjupaikade MTÜ: Aita hoida ja koju jõuda!

Varjupaikade MTÜ: Aita hoida ja koju jõuda!

Kuidas su annetus aitab?

Kui lähedal oleme eesmärgi saavutamisele?

Annetusi kokku
Veel vaja koguda
49 345.35 €
3079 annetust
50 000.00 €
See projekt on juba lõppenud. Täname kõiki, kes kaasa aitasid!

Kuidas su annetus aitab?

Kuidas su annetus aitab?

Varjupaikades peame tagama loomade 5 vabadust: vabadus näljast ja janust, vabadus ebamugavusest, vabadus vigastustest, valust ja haigustest, vabadus väljendada liigiomast käitumist, vabadus hirmust ja kannatustest. Igapäevaselt hoolitseme ligi 100 koera, 500 kassi ja 10 pisilooma eest.

Annetused aitavad tagada lemmikloomale vajaliku hoolitsuse ja heaolu varjupaigas viibimise ajal. Annetused võimaldavad ravida, vaktsineerida, kiibistada, väljastada lemmikloomapasse ning kanda lemmikloomaregistrisse meie varjupaikadest uude kodusse minevad lemmikud. Annetuste toel steriliseerime/kastreerime nii paljud sabaga sõbrad kui võimalik, et muuta nii lemmikloomade kui uute omanike elu probleemivabaks ja vältida soovimatult sündinud pesakondi.

Tänaseks on organisatsiooni koondunud kuus koduta loomade varjupaika ja üle Eesti: Läänemaa, Pärnu, Tallinn, Valga, Viljandi ja Võru. Lisaks on meil Viljandimaal loomade heaolu keskus, mis on ajutiseks koduks väärkoheldud ja halbades tingimustes elanud lemmikutele. Oleme alates 2007. aastast aidanud üle 23 000 lemmiklooma!

  • 5 € annetuse eest saame kiibistada ja lemmikloomaregistrisse kanda ühe varjupaigalooma;
  • 10 € annetuse eest saame vaktsineerida ühe varjupaigalooma;
  • 25 € annetuse eest saame kastreerida ühe isase varjupaigakassi.

Lisainfo:

www.varjupaik.ee
www.facebook.com/VarjupaikadeMTY

Organisatsioon on kantud tulumaksusoodustust saavate mittetulundusühingute nimekirja. Maksude teemast loe lähemalt: Annetused ja maksud.

Hurraa! Cherry ja Brändy on uutes kodudes!

18.02.2020

Jaanuaris aitasite teie, armsad annetajad, meie varjupaikade koeri – Valga Cherryt ja Pärnu Brändyt. Tänu annetustele saime koerad ette valmistada uude koju minekuks.

Neile sai tehtud kõik protseduurdid: kiibistamine, vaktsineerimised, parasiiditõrjed ja Cherry sai kastreeritud ning Brändy steriliseeritud. Nüüd saame jagada rõõmusõnumit – mõlemad koerad on uutes kodudes.

Valga Cherry reisis päris teise Eesti otsa. Kogu pere tuli teda Valka vaatama, mille üle Cherry oli loomulikult ääretult õnnelik ja näitas välja kõik, mida ta koera moodi oskab. Ta oskab olla vallatu, üles hüpata ja nägu lakkuda ning teha kõike, mis ei pruugi inimesele meeldida. Uue kodu pakkujaid see ei heidutanud ning jalutades ja suheldes leiti ühine keel. Inimesed lugesid koera südamega ja nii võetigi koos kodutee jalge alla.

Pärnu Brändyt ootas uus kodu juba mõnda aega. Steriliseerimisoperatsioon veidi viibis, sest koeral oli jooksuaeg, mis pidi mööda saama. Alles siis sai koera operatsioonile viia. Et uue perernaise ja koera omavaheline tutvus oli juba enne tehtud, siis varjupaiga seljataha jätmine toimus leebelt ja rahulikult. Koos mindi väravast välja nagu kaks ammuaegset sõbrannat, kel jätkub juttu kauemakski.

Tänu teile, head annetajad, saame me lemmikloomadele uued kodud otsida. Teise ringi lemmikute uude kodusse saamise eelduseks on tehtud protseduurid. See annab uuele perele kindluse, et looma tervise eest on hoolt kantud ja puuduvad mured, mis kaasnevad loomade innaajaga. Lemmiklooma korras tervis on hea suhte alus. Aitäh, et aitate hoida ja koju jõuda!

Tagasi