Jäta navigatsioon vahele

Ma Armastan Aidata
Koos oleme kogunud
4 713 111 €
Annetajatelt 3 338 662 €
Swedbanki poolt 1 374 449 €
Varjupaikade MTÜ: Aita hoida ja koju jõuda!

Varjupaikade MTÜ: Aita hoida ja koju jõuda!

Kuidas su annetus aitab?

Kui lähedal oleme eesmärgi saavutamisele?

Annetusi kokku
Veel vaja koguda
49 345.35 €
3079 annetust
50 000.00 €
See projekt on juba lõppenud. Täname kõiki, kes kaasa aitasid!

Kuidas su annetus aitab?

Kuidas su annetus aitab?

Varjupaikades peame tagama loomade 5 vabadust: vabadus näljast ja janust, vabadus ebamugavusest, vabadus vigastustest, valust ja haigustest, vabadus väljendada liigiomast käitumist, vabadus hirmust ja kannatustest. Igapäevaselt hoolitseme ligi 100 koera, 500 kassi ja 10 pisilooma eest.

Annetused aitavad tagada lemmikloomale vajaliku hoolitsuse ja heaolu varjupaigas viibimise ajal. Annetused võimaldavad ravida, vaktsineerida, kiibistada, väljastada lemmikloomapasse ning kanda lemmikloomaregistrisse meie varjupaikadest uude kodusse minevad lemmikud. Annetuste toel steriliseerime/kastreerime nii paljud sabaga sõbrad kui võimalik, et muuta nii lemmikloomade kui uute omanike elu probleemivabaks ja vältida soovimatult sündinud pesakondi.

Tänaseks on organisatsiooni koondunud kuus koduta loomade varjupaika ja üle Eesti: Läänemaa, Pärnu, Tallinn, Valga, Viljandi ja Võru. Lisaks on meil Viljandimaal loomade heaolu keskus, mis on ajutiseks koduks väärkoheldud ja halbades tingimustes elanud lemmikutele. Oleme alates 2007. aastast aidanud üle 23 000 lemmiklooma!

  • 5 € annetuse eest saame kiibistada ja lemmikloomaregistrisse kanda ühe varjupaigalooma;
  • 10 € annetuse eest saame vaktsineerida ühe varjupaigalooma;
  • 25 € annetuse eest saame kastreerida ühe isase varjupaigakassi.

Lisainfo:

www.varjupaik.ee
www.facebook.com/VarjupaikadeMTY

Organisatsioon on kantud tulumaksusoodustust saavate mittetulundusühingute nimekirja. Maksude teemast loe lähemalt: Annetused ja maksud.

Loomad saavad uutesse kodudesse ka kriisiajal

15.05.2020

Märtsikuu tõi paraja ehmatuse - Eesti läks lukku. Ka meie Varjupaikade MTÜ-s muutusime murelikuks, sest tulevik tundus tume.

Kartsime, et karantiinis olles hakkavad varjupaigad täis saama, sest loomi muudkui tuleb juurde, aga uutesse kodudesse saamine väheneb. Veel oli hirm, et me ei saa teha loomdele vajalikke veterinaarseid protseduure, sest ebakindlas majanduslikus olukorras annetused vähenevad. Elu näitas seekord, et hirmul on suured silmad.

Töö, mis puudutab loomade eest hoolitsemist, toimub tavapäraselt. Selle töö, mis puudutas inimestega suhtlemist, pidime ümber organiseerima, et vältida kontakte. Väga palju tööd loomade vanasse koju tagasi aitamiseks ja uute kodude otsimiseks saab ära teha e-kanalite kaudu ning me saime sellele tegevusele panustada rohkem aega – aega, mis muidu suhtlemisele ära kulus.

Ja teate, mis juhtus! Loomadele täitsa meeldib, kui neid reklaamitakse netis ja varjupaigas käib vähem võõraid inimesi. Loomad muutusid hoopis rahulikumaks, nad said magada. Kas teadsite, et lemmikloomadele on loomulik magada ca 16 tundi päevas? Meil oli loomi, kes olid varjupaigas veetnud juba mitu aastat ja pidasime juba ise ka nende käitumist probleemseks. Karantiini ajal hakkas järjest selliseid staažikaid varjupaigategelasi koju minema, sest rahus ja vaikuses said nad näidata, kes nad tegelikult on.

Alati rõõmuga kirjutame lemmikutest, kelle uude koju saamist on head annetajad toetanud Ma armastan aidata keskkonna kaudu. Siin nad on teie ees. Viljandi kümne tite mamma Stella on uues kodus, kus ta naudib koos perega maal käimist ja Pootsmanil on tõesti meri põlvini. Esmaspäevast saavad tema pärusmaaks suured talupõllud, kus saab vabalt ringi joosta ja uue pere taksiga on ka sõprussidemed juba loodud. Võru Rekul on peale viimase kordusvaktsineerimise kõik protseduurid tehtud. Ka selle saab ta lähipäevil kätte ning uus kodu juba ootab teda. Valga Sipsikul on ka juba oma inimesed olemas ning peale protseduure läheb sõit kodupoole lahti. Virumaa Üle Linna Vinskil päris ilma seiklusteta elus ei lähe. Protseduurid on tal tehtud ja ta jätkab uue kodu otsinguid pealinnapoisina Tallinna loomade varjupaigas. Ta on nii tore koer, et ju tema ka varsti uues kodus on. Kõik 20 käppa ütlevad teile suur, suur aitäh abi eest!

Me saame aru, et märtsis ehmusid ka meie head sõbrad, kuid loodame, et see oli hetkeline. Tänane päev näitab jälle päikest ja lootust inimeste südametes. Et varjupaigaloomade elu sõltub annetustest, siis palun olge ikka meiega. Iga toetus, ka kõige väiksem, võimaldab meil hüljatud kassi või koera elu paremaks muuta. AITÄH!

Annetuse saad teha siin

Tagasi