Jäta navigatsioon vahele

Ma Armastan Aidata
Koos oleme kogunud
4 713 787 €
Annetajatelt 3 339 338 €
Swedbanki poolt 1 374 449 €
Varjupaikade MTÜ „Igale loomale kodu!“

Varjupaikade MTÜ „Igale loomale kodu!“

Kuidas su annetus aitab?

Kui lähedal oleme eesmärgi saavutamisele?

Annetusi kokku
Veel vaja koguda
44 594.01 €
3490 annetust
50 000.00 €
See projekt on juba lõppenud. Täname kõiki, kes kaasa aitasid!

Kuidas su annetus aitab?

Kuidas su annetus aitab?

Iga päev hoolitseme oma varjupaikades üle 60 koera, ligi 400 kassi ja paarikümne pisilooma eest, kelle ülalpidamine on võimalik ainult tänu annetustele, sest kohalikud omavalitsused tasuvad leitud looma esimese 14 varjupaigapäeva eest.

Sinu annetus tagab loomale vajaliku hoolitsuse kogu varjupaigas viibimise aja vältel, lisaks sellele võimaldab ravida, vaktsineerida, kiibistada, väljastada lemmikloomapasse ning kanda lemmikloomaregistrisse meie varjupaikadest uude kodusse minevad loomad.

Annetuste toel steriliseerime/kastreerime nii paljud sabaga sõbrad kui võimalik, et muuta nii loomade kui uute omanike elu probleemivabaks ja vältida soovimatult sündinud pesakondi.

Tänaseks on organisatsiooni koondunud seitse kodutute loomade varjupaika üle Eesti: Läänemaa, Pärnu, Tallinn, Valga, Viljandi, Virumaa ja Võru. Igal aastal leiame kodu pea 2000le loomale.

Organisatsioon on kantud tulumaksusoodustust saavate mittetulundusühingute nimekirja. Maksude teemast loe lähemalt: Annetused ja maksud.

www.varjupaik.ee

https://www.facebook.com/VarjupaikadeMTY

Kuidas möödus aasta 2016

13.01.2017

Iga varjupaika sattunud lemmiklooma taga on kurb või traagiline lugu, mida me tihti teada ei saagi. Küll aga saame koos lahkete annetajatega kirjutada neile lugudele õnnelikud lõpud. Aitäh, et olete meiega!

Igal aastal pakume oma varjupaikades peavarju enam kui 3000-le loomale. Paljud neist saavad oma kodudesse tagasi, omanikuta loomadele aga otsime uued kodud. Varjupaikade MTÜ põhimõtteks on loovutada ainult terved ning steriliseeritud/kastreeritud loomad. Tulevasi perelemmikuid kiipida, vaktsineerida ja opereerida saame annetuste abil, kuna loovutustasu ei kata hädavajalike protseduuride maksumust. 2016.aasta jooksul said endale uue kodu 1370 lemmiklooma.

 

Miks me seda siis teeme? Steriliseeritud/kastreeritud lemmiku puhul on tema hulkumaminek kordades ebatõenäolisem, sest instinktid ei kihuta teda tagant. Just hulkumapääsenud loomad aga moodustavadki märkimisväärse osa varjupaikade «klientuurist». Kiip omakorda tagab selle, et kui lemmik juhtubki eksima, ja seda võib juhtuda ka kõige hoituma lemmikloomaga, siis saame operatiivselt tema omanikku informeerida ning loom pääseb kohe koju tagasi. 

 

Annetuskeskkonnas oleme suutnud raha koguda ka nende operatsioonide või protseduuride jaoks, mis on ülikallid, kuid hädavajalikud mõnele konkreetsele loomale uue elukvaliteedi andmiseks. Nii näiteks sai uue alguse Valga varjupaika sattunud koer Lumi https://www.armastanaidata.ee/algatus/5bea8f6df428aa49d39aee811cf37708  Praeguseks on Lumi (uue nimega Jüri) õnnelikult uues kodus.

 

Iga varjupaika sattunud lemmiklooma taga on kurb või traagiline lugu, mida me tihti teada ei saagi. Küll aga saame koos lahkete annetajatega kirjutada neile lugudele õnnelikud lõpud. Aitäh, et olite meiega ja loodame, et need edulood innustavad teid ka järgmisel aastal pakkuma oma toetust abi vajavatele kodututele loomadele!

Tagasi