Jäta navigatsioon vahele

Ma Armastan Aidata
Koos oleme kogunud
4 713 111 €
Annetajatelt 3 338 662 €
Swedbanki poolt 1 374 449 €
Heateo Sihtasutus: “Aita ühiskonnas suurt muutust loovatel ideedel kasvada”

Heateo Sihtasutus: “Aita ühiskonnas suurt muutust loovatel ideedel kasvada”

Kuidas su annetus aitab?

Kui lähedal oleme eesmärgi saavutamisele?

Annetusi kokku
Veel vaja koguda
19 465.30 €
66 annetust
25 000.00 €
See projekt on juba lõppenud. Täname kõiki, kes kaasa aitasid!

Kuidas su annetus aitab?

Kuidas su annetus aitab?

Heateo Sihtasutus käivitab ja kasvatab algatusi, mis lahendavad teravaid probleeme Eesti ühiskonnas. Oma ligi 20 tegevusaasta jooksul oleme käivitanud koos eraisikute, ettevõtete ja riigiga üle kümne algatuse ja andnud hoogu mitmetele vabaühendustele, teiste seas Kiusamisvaba Koolile, SPIN-programmile, Uuskasutuskeskusele, Noored Koolile ja Terve Eesti Sihtasutusele.

Kõik algatused, mis lahendavad mõnda ühiskonna olulist valupunkti, sünnivad väikesest ideest ning suurtest inimestest, kes julgevad seda ideed ellu viia. Sinu annetusega saame toetada algatusi, mis loovad ühiskonnas positiivset muutust ning on suure mõjuga.

Organisatsioon on kantud tulumaksusoodustust saavate mittetulundusühingute nimekirja. Maksude teemast loe lähemalt: Annetused ja maksud.

Pirkko Valge: suur osa meie tegevusest on silmale nähtamatu, aga selle mõju tunnevad tuhanded

03.10.2022

Heateo Sihtasutus on ligi 20 aastat aidanud Eesti ühiskonnas suurt mõju loovatel ideedel kasvada. Uuskasutuskeskus, Noored Kooli, Kiusamisvaba Kool on mõned näited suure mõjuga algatustest, mille sünni juures on sihtasutusel olnud oluline roll. Pea kogu selle aja on organisatsiooni tegevusega seotud olnud selle praegune juht Pirkko Valge.

Pirkko: “Jõudsin Heateo juurde juba 18 aastat tagasi vabatahtlikuna. Esimesel suvel olin Hiiumaal riskilastega laagris ja aitasin nende vaba aja tegevusi sisustada. Sama aasta sügisel nõustasin juba Heateo pikema visiooni loomist. Võimalus panustada väikeste inimeste tegemistesse ühel päeval ja nõustada keerulisemaid strateegiaarutelusid järgmisel võlus mind tohutult. Mõtlesin endamisi, et 10 aastat pärast tahaksin igapäevaselt Heateos töötada ja täpselt nii ka läks! 

Olen selle aja jooksul näinud, kui suur mõju on sellel, kui kogenud erasektori eksperdid oma aega ja teadmisi vabaühendustesse panustavad. Kes liitub nõukoguga, kes aitab andmeid analüüsida, kes toetab juriidiliste teadmistega. Kuidas kogenud mentori toel saavutab alustava algatuse tegevjuht esmapilgul võimatuna näivad eesmärgid. Kuidas eksperte kaasates kutsutakse ellu uudne programm, mis toetab tuhandeid noori ja laieneb üle Eesti. Kiusamisvaba Kool, Asendusõpetajate platvorm, peaasi.ee vaimse tervise nõustamiskeskus on vaid mõned näited, mille kasvamisele oleme hoogu andnud.

Tänaseni inspireerivad mind kõige rohkem inimesed, kes on Heateos ja Heateo ümber. Eriti, kuna suur osa sellest, mida me teeme, on silmale nähtamatu. Me ei osta kellelegi ühtegi masinat ega ravi terveks ühtegi inimest. Aga me aitame organisatsioonidel, kes neid asju teevad, tugevamaks, kiiremaks ja osavamaks saada. Toome kokku parimad eksperdid ja leiame kõige mõjusamad algatused, kuhu oma teadmistega panustada. Ja hoolimata sellest, et meie tegevus on tihti nähtamatu, on meie ümber inimesi, kes seda märkavad ja hindavad.

Heateo professionaalne meeskond - hetkel küll pigem naiskond - tegutseb puhtalt annetajate toel. Ja nii suurtel kui väikestel annetusel on mõju, kui need on pikaajalised ja organisatsioon saab neile kuust-kuusse loota!

Kui sinagi soovid, et keerulised probleemid saaksid mõjusad lahendused, toeta annetusega Heateo Sihtasutuse tegevust.

Tagasi