Jäta navigatsioon vahele

Ma Armastan Aidata
Koos oleme kogunud
4 720 433 €
Annetajatelt 3 345 984 €
Swedbanki poolt 1 374 449 €
Minu Unistuste Päev: Aita täita tõsiselt haige lapse UNISTUS!

Minu Unistuste Päev: Aita täita tõsiselt haige lapse UNISTUS!

Kuidas su annetus aitab?

Kui lähedal oleme eesmärgi saavutamisele?

Annetusi kokku
Veel vaja koguda
16 943.68 €
335 annetust
50 000.00 €

Annetan raha

Kuidas su annetus aitab?

Kuidas su annetus aitab?

Heategevusfond Minu Unistuste Päev on valdavalt vabatahtlike tegevusel ning ettevõtete ja eraisikute annetustel tegutsev sihtasutus. Tegutseme fondis selle nimel, et  iga rasket või kroonilist haigust põdev laps saaks tunda rõõmu oma lapsepõlvest ning kogeda positiivseid emotsioone, mis annavad hingejõudu raske haigusega toimetulekuks.

Minu Unistuste Päev korraldab aastas üle 100 unistuste sündmuse. Iga nädal täitub mõne vapra unistaja suurim südamesoov! Tänu Tallinna Lastehaigla ja Tartu Ülikooli Lastekliiniku arstidele/õdedele ning mitmetele patsiendi ühendustele, kellega fond koostööd teeb, jõuavad meie personaalsesse unistuste päeva programmi just need lapsed, kes vajavad oma ellu positiivset energialaengut või tunnustavat paid. Fondis tegutseb aastaringselt 100+ vabatahtlikku, kes korraldavad unistuste sündmusi raskelt haigetele lastele üle Eesti.

Lisaks personaalsetele unistuste päevadele aitame tuua helgust ja rõõmsaid hetki ka haiglaravil olevatele lastele. Vahvad kostümeeritud tegelased on Tallinna Lastehaiglas ja Tartu Ülikooli Lastekliinikus laste poolt pikisilmi oodatud külalised, kes toovad elevust nii väikestele kui ka suurtele ning aitavad ebameeldivate protseduuridega läbielamised seljatada. Arstid on kinnitanud, et positiivselt meelestatud lapsed on ka ravile vastuvõtlikumad.

Selleks, et saaksime tuua erilisi hetki ja elamusi võimalikult paljudele lastele, korraldame aastas mitmeid suuri perepäevi, kus sarnase kogemusega lapsed ja nende lähedased saavad toetavas keskkonnas üheskoos lustida ning veeta kvaliteetselt aega oma lähedastega.

 

Ma Armastan Aidata annetuskeskkonnas kogutud toetusega saame korraldada personaalseid unistuste päevi, perepäevasid, üritusi lastehaiglates ning muuta haiglaravil viibivate laste jaoks veedetud aeg helgemaks:

  • Ühe püsiannetaja igakuise 5 eurose panusega saame ühele unistajale ja tema perele pakkuda elamuse veekeskuses.

  • Kahe püsiannetaja igakuise 15 eurose panusega saame haiglaravil olevaid lapsi rõõmustada vahva kostümeeritud tegelasega.

  • Ühe püsiannetaja igakuise 25 eurose panusega saame perepäevale kaasata professionaalse peojuhi.

 

Organisatsioon on kantud tulumaksusoodustust saavate mittetulundusühingute nimekirja. Maksude teemast loe lähemalt: Annetused ja maksud.

Minu Unistuste Päeva kohta leiad rohkem infot:

www.minuunistustepaev.ee

Facebookis: https://www.facebook.com/MinuUnistustePaev

Instagramis: https://www.instagram.com/minu_unistustepaev/

Karina unistuste päev

21.08.2023

Filmiteemaline unistuste päev

Esimene kohtumine Karinaga toimus talvel. Karina on rõõmsameelne ja naeratav laps, kellele meeldib tantsida, küpsetamisel abiks olla ja lemmikloomadega mängida. Suure huviga vaatab tüdruk seriaali „Wednesday“ ning talle meeldivad TikToki videod.

Kõik nagu filmis

Saadud info põhjal otsustasime Karinale ja tema perele korraldada tõelise fotosessiooni tema lemmikfilmi stiilis.

Ettevalmistus oli põhjalik ning ühel laupäeva pärastlõunal kogunetigi stuudiosse. Kohapeal oli ootel  terve meeskond ilutegijaid  ̶ rõivastilist, meikar, patsipunuja ning loomulikult tantsuõpetaja ja fotograaf. Kõigepealt valiti Karinale tema lemmikkangelanna stiilis kleit, seejärel meisterdati kaunis soeng. Tüdruk jäi tulemusega väga rahule.

Kui ka õele oli sobiv kostüüm valitud, läks pildistamiseks. Fotograaf Irina püüdis üles võtta täpselt samu stseene, mis filmist tuttavad. Järgnes filmi populaarseima tantsu selgeksõppimine. Meile näidati ette tantsuliigutused, mida kõik naerdes meelsasti kordasid. Kogu perele meeldis selles osaleda  ̶  Karina vanemad, õde ja vabatahtlikud tantsisid mõnuga.

Pärast tantsu sai Karina esimese kingituse, kauni ehtekarbi. Sisuga tutvumise järel venis tüdruku näole lai rahulolunaeratus.

Multifilmiga kätt proovimas

Oli aeg minna lõunale. Meid ootas Patarei Burger. Tüdrukud said köögis valmistada ise oma lemmikburgereid, mis koos friikartulitega maitsesid kui parim lõunasöök kunagi. 

Pärast väikest puhkust kinkisime Karinale Pikachu mänguasja, mida tüdruk juba ammu igatses. 

Seejärel ootas meid animastuudio, kus saime kõik multifilmi loomisel kaasa lüüa. Oli väga huvitav jälgida, kuidas joonistatud tegelased teleekraanil elavateks muutuvad. Karina ja tema õde osalesid ka tegelastele hääle andmisel. Kõigile meeldis olla nii kunstnik kui ka lavastaja.

Perele kingiti nukuteatri muuseumi piletid, misjärel  hakkaski unistuste päev läbi saama ja oli aeg head aega soovida. Karina tore ja ühtehoidev pere jäi vabatahtlikele meelde, samuti Karina särav ja rahulolev naeratus. 

Tagasi