Jäta navigatsioon vahele

Ma Armastan Aidata
Koos oleme kogunud
4 714 122 €
Annetajatelt 3 339 673 €
Swedbanki poolt 1 374 449 €
Minu Unistuste Päev: "Unistus teeb imet!"

Minu Unistuste Päev: "Unistus teeb imet!"

Kuidas su annetus aitab?

Kui lähedal oleme eesmärgi saavutamisele?

Annetusi kokku
Veel vaja koguda
32 691.00 €
1757 annetust
34 200.00 €
See projekt on juba lõppenud. Täname kõiki, kes kaasa aitasid!

Kuidas su annetus aitab?

Kuidas su annetus aitab?

Meie eesmärgiks on täita Eesti haiglates ravil olevate laste unistusi andes neile võimalus unistada millestki erakordsest, kui päevad haigla seinte vahel on pikad ja ravi raske. Lisaks korraldame ka pereüritusi, et lapsed saaksid tunda rõõmu ja veeta kvaliteetaega oma lähedastega.

Sinu annetus aitab kaasa raskelt haigetele lastele ja nende peredele korraldatud toredatele ettevõtmistele. Minu Unistuste Päev teeb koostööd ka Tallinna Lastehaigla, Tartu Lastekliiniku, Narva Haigla, Ida-Viru Keskhaigla ning mitmete teiste patsiendiühingutega.

Minu Unistuste Päev on 2011. aastal loodud heategevusfond, mis põhineb vabatahtlike tegevusel ning toetajate rahastusel. Vabatahtlikud aitavad ellu viia väga tõsiselt haigete laste unistusi, et tuua neile ning nende lähedaste ellu rohkem rõõmu ja sära – just sinna, kus on see kõige enam vajatud. Unistus teeb imet!

2017. aastal soovime koguda 4000 eurot raskelt või krooniliselt haigetele lastele korraldatavad sündmuste jaoks: individuaalpäevad, perepäevad ja grupiüritused haiglates.

Organisatsioon on kantud tulumaksusoodustust saavate mittetulundusühingute nimekirja. Maksude teemast loe lähemalt: Annetused ja maksud.

www.minuunistustepaev.ee/

https://www.facebook.com/MinuUnistustePaev

Greete-Liisi unistuste sünnipäev

27.10.2015

Üks unistuste sünnipäev peab olema üllatusi täis!

Greete-Liisi unistuse aitasid ellu viia 2014.aastal läbi Ma Armastan Aidata keskkonna Heategevusfondile Minu Unistuste Päev annetuse teinud inimesed!

Greete-Liis unistas oma pildiga sünnipäevatordist, sünnipäevapeost, ATV-ga sõidust ja PollyPocketist või legost. Lisaks saime teada, et talle meeldib "Padjaklubi", "Kättemaksukontor", "Eesti otsib superstaari" finalist Annabel ja õhupallid. Tema lemmikvärvid on lilla ja roosa. Ta soovib saada kokaks, sest ta armastab kodus süüa teha ja oma lähedasi hõrgutavate roogadega üllatada.

Greete-Liisi unistuste päev toimus tema sünnipäeval. Esimese tegevusena suundusime kogu perega Tartu Seiklusparki, kus ta sai seigelda segway'l, mis oli tema arvates vahvam kui ATV-ga sõit.

Seejärel läksime Vilde Tervisekohvikusse, kus teda ootas juba vahetusevanem Heleen, kes viis ta kööki kokkama. Tagasihoidlik tüdruk avanes seal kui võluväel. Ta teadis täpselt, mida tahab ja kuidas tahab ja kes midagi tegema peab. Peakoka Greete-Liisi käe all valmis kerge krevetisalat ja šokolaadikattega trühvlid. Kõik, kes roogasid maitsesid, pidid tõdema, et need olid imemaitsvad!

Kohvikust lahkudes ootas teda ukse ees limusiin, mis sünnipäevalapse sõidutas koju riideid vahetama ja sealt edasi juba peokohta Froggyland'i. Osad sõbrad saabusid enne Greete-Liisi, osad peale teda, kuid kõik tulid kohale. Sünnipäevalaps sai palju kingitusi, mille hulgas oli ka lego “Anna ja Elsa jääloss”.

Sünnipäevapidu sai alguse Adeele Sepa ja Kristel Aaslaiu videotervitustega. Greete-Liis sai teada, et on juulikuus oodatud "Padjaklubi" võtetele. Sünnipäevalapse üllatunud nägu oleks sel hetkel igaüks soovinud näha! Aga sellega üllatused ei lõppenud: kohale saabus ka Feralia mängujuht koos näomaalingute tegijaga. Lapsed said meisterdada ja mängida ning kõigi soovijate näod kaunistati ilusate maalingutega.

Pidu lõppes sünnipäevatordi söömisega. Tordil oli Greete-Liisi pilt, hulgaliselt roosasid ja lillasid lilli, sünnipäevalapse nimi ja vanus ning kümme küünalt. Koos tordiga saabus superstaari finalist Annabel, kes laulis sünnipäevalapsele kaks südamlikku laulu ja sünnipäevalaulu koos külalistega. Enne veel, kui limusiin sünnipäevalapse koos sõpradega koju sõidutas, lennutas Greete-Liis taevasse õhupalli kirjaga “Minu Unistuste Päev”.

TAGASISIDE:

"Ma pole suurem asi sõnaseadja, kuid proovin tunded kuidagi sõnadesse panna.Greete-Liisi naerunägu ütles kõik! See päev oli tõesti tema UNISTUSTE PÄEV. Need emotsioonid ei lasknud tal eile magamagi jääda :)
Täna ootas ta haiglasse minekut ja teate miks? Õige, just selle pärast, et saaks oma rõõmu jagada ka kõigi õdede ja arstiga :).
Te olete tõeliselt suurepärased inimesed. See, mida te teete nende laste heaks, on sõnulseltamatu. Ja olgem ausad, see kõik on ka unistuste päev vanematele. Ja tänu Greete-Liisi unistustele said suurepärase päeva ka kõik sõbrad. 
 Me kogu perega täname teid armsad Jaana ja Kersti. See, mis te Greete-Liisi heaks tegite, ei unune mitte kunagi ja see kõik annab jõudu meil edasi võidelda. 
Jõudu ja jaksu edaspidiseks, et paljud lapsed saaksid kogeda seda ,mida sai Greete-Liis."

Aitäh, hea annetaja, kes sa annetasid läbi Ma Armastan Aidata keskkonna ja toetasid Heategevusfondi Minu Unistuste Päev! Iga annetus on meie fondile olulise tähendusega, tänu millele saame ellu viia raskelt või krooniliselt haigete laste unistusi Eestis!

 

Tagasi