Jäta navigatsioon vahele

Ma Armastan Aidata
Koos oleme kogunud
4 713 111 €
Annetajatelt 3 338 662 €
Swedbanki poolt 1 374 449 €
Minu Unistuste Päev: "Unistus teeb imet!"

Minu Unistuste Päev: "Unistus teeb imet!"

Kuidas su annetus aitab?

Kui lähedal oleme eesmärgi saavutamisele?

Annetusi kokku
Veel vaja koguda
32 691.00 €
1757 annetust
34 200.00 €
See projekt on juba lõppenud. Täname kõiki, kes kaasa aitasid!

Kuidas su annetus aitab?

Kuidas su annetus aitab?

Meie eesmärgiks on täita Eesti haiglates ravil olevate laste unistusi andes neile võimalus unistada millestki erakordsest, kui päevad haigla seinte vahel on pikad ja ravi raske. Lisaks korraldame ka pereüritusi, et lapsed saaksid tunda rõõmu ja veeta kvaliteetaega oma lähedastega.

Sinu annetus aitab kaasa raskelt haigetele lastele ja nende peredele korraldatud toredatele ettevõtmistele. Minu Unistuste Päev teeb koostööd ka Tallinna Lastehaigla, Tartu Lastekliiniku, Narva Haigla, Ida-Viru Keskhaigla ning mitmete teiste patsiendiühingutega.

Minu Unistuste Päev on 2011. aastal loodud heategevusfond, mis põhineb vabatahtlike tegevusel ning toetajate rahastusel. Vabatahtlikud aitavad ellu viia väga tõsiselt haigete laste unistusi, et tuua neile ning nende lähedaste ellu rohkem rõõmu ja sära – just sinna, kus on see kõige enam vajatud. Unistus teeb imet!

2017. aastal soovime koguda 4000 eurot raskelt või krooniliselt haigetele lastele korraldatavad sündmuste jaoks: individuaalpäevad, perepäevad ja grupiüritused haiglates.

Organisatsioon on kantud tulumaksusoodustust saavate mittetulundusühingute nimekirja. Maksude teemast loe lähemalt: Annetused ja maksud.

www.minuunistustepaev.ee/

https://www.facebook.com/MinuUnistustePaev

Marise unistuste päev

08.02.2017

Marise unistuste päev sisaldas kohtumist muusiku Hendrik Sal-Salleriga,  fotosessiooni ja veel palju muud huvitavat.

Marise unistuste päeva ettevalmistus algas juba paar nädalat varem Kaubamajas. Nimelt kinkis Kaubamaja Marisele unistuste päevaks kauni kleidi ja kingad, mille tüdruk ise moenõustajate abiga välja valis.

Maris teadis ainult, et tulemas on vahva fotosessioon, kuid teised tegevused jätsime üllatuseks. Unistuste päeval ootas tüdrukut kodu ees kaunis valge limusiin, mis viis seltskonna juuksurisalongi. Fotosessiooni ettevalmistusena tegi juuksur- meikar Patrice Marisele kauni soengu ja eakohase meigi, mis sobis imehästi väljavalitud kleidi ja kingadega.

Sealt sõitsime edasi Valgesse Stuudiosse, kus fotograaf Jaana Süld meid juba ootas. Algas Marise elu esimene fotosessioon. Fotograafi osaval, ladusal ja sõbralikul juhendamisel laabus pildistamine lõbusalt ja päevakangelane nautis protsessi. Tehti tõeliselt kaunid ja rõõmsameelsed pildid tüdrukust ja ta perest. Fotosessiooni vahepeal maitsesime FoodTripi valmistatud hõrgutavaid suupisteid ja jõimme Heyday Organic tervislike toormahlasid.

Kaunid fotojäädvustused tehtud, siirdusime Tallinna parimasse kohvikusse Viru Café Lyon nautima maitsvat õhtusööki, mille käigus andsime üle kingituse Monster Musicult- Marise välismaise lemmikbändi ansambel Hurtsi autogrammiga plakati ja CD. See oli tüdruku jaoks väga eriline ja ootamatu kingitus. Rõõm ja rahulolu olid tema silmist selgelt näha. Ta ei suutnud kingitust käestki panna.

Tüdruku unistuste päev jätkus muusika tähe all. Kui Sokos Hotell Viru Konverentsikeskusesse astus kitarr käes sisse tüdruku suur iidol ja lemmiklaulja, Hendrik Sal-Saller, oli Maris väga väga üllatunud ja sõnatu, kuid samas rõõmus ja elevil. Laulja tutvustas ja õpetas Marisele akustilist kitarri, rääkis oma lauljateest ning unistustest. Tehti koos pilti ja võeti mälestuseks autogramm. Maris sai kohtumisest väga palju tuge, innustust ja julgust, et pilli võib õppida ka siis kui viisi ei pea. See kohtumine suunas tüdruku mõtted veel julgemalt kitarriõpingute poole. Õhtupoolik jätkus Smilersi saatel ja seltskond sai osa bändi heliproovist. Lisaks oli tüdrukul võimalus uurida ja proovida erinevaid elektrikitarre.  Kuulasime Smilersi lugusid ja bänd esitas tüdruku lemmikloo „Pimedam pool“.

Unistuste päeva võtsime kokku magusalt. Tüdrukule meeldib väga küpsetamine. Kondiiter Heleni juhendamisel toimus Chocolalas huvitav muffinite kaunistamise töötuba, kus tüdrukule ja perele õpetati erinevaid tehnikaid, vahendeid ja materjale, kuidas saab muuta muffinid imelisteks kunstiteosteks. Maris kaunistas suure huviga ja tema käe all sündisid tõeliselt kaunid ning värviküllased muffinid, mida kohapeal tee kõrvale nauditi ja ka tüdrukule kaasa pandi.

Marise suur kirg on ujumine. Päeva lõpus andsime neiule üle kingituse Rakvere AQVA Hotel- ja Spalt- perepaketi veekeskuse ja spa külastusega. Lisaks pehme Minu Unistuste Päeva saunalina.

Unistuste päev ei lõppenud veel selle päevaga. Apollo raamatupood kinkis tüdrukule trükisooja Hendrik Sal-Salleri raamatu. 1. Detsembril käis Maris Solarise Apollos värske raamatu esmaesitlusel ja sai ka raamatusse oma lemmiku autogrammi.

Oli elamusterikas, rõõmu ja naeru täis unistuste päev, mis pakkus innukust, julgust ja rohkelt üllatusmomente Marisele ning tema perele!

 

Marise tagasiside:

„Mulle meeldis minu unistuste päev väga. Kõige rohkem meeldis kohtumine Hendrik Sal-Salleriga- ma ei lootnud, et see kunagi teoks saab. Tegelikult on mul veel nii palju küsimusi, mida ma temalt küsida tahaksin. Unistuste päeva ühtul olin nii üllatunud ja pabinas, et ei osanud kohe midagi küsida. Mind innustas väga Sal-Salleri jutt, et laulmiseks ja pilli mängimiseks ei pea viisi pidama. Eriline üllatus oli mulle ka Hurtsi plakat koos CD ja autogrammidega. Väga meeldis muffinite kaunistamine. Järgmisel hommikul ärgates oli tunne, et eelmine päev oli vaid uni.“ – Maris

 

 

Tagasi