Jäta navigatsioon vahele

Ma Armastan Aidata
Koos oleme kogunud
4 700 577 €
Annetajatelt 3 326 128 €
Swedbanki poolt 1 374 449 €
Minu Unistuste Päev: "Unistus teeb imet!"

Minu Unistuste Päev: "Unistus teeb imet!"

Kuidas su annetus aitab?

Kui lähedal oleme eesmärgi saavutamisele?

Annetusi kokku
Veel vaja koguda
32 691.00 €
1757 annetust
34 200.00 €
See projekt on juba lõppenud. Täname kõiki, kes kaasa aitasid!

Kuidas su annetus aitab?

Kuidas su annetus aitab?

Meie eesmärgiks on täita Eesti haiglates ravil olevate laste unistusi andes neile võimalus unistada millestki erakordsest, kui päevad haigla seinte vahel on pikad ja ravi raske. Lisaks korraldame ka pereüritusi, et lapsed saaksid tunda rõõmu ja veeta kvaliteetaega oma lähedastega.

Sinu annetus aitab kaasa raskelt haigetele lastele ja nende peredele korraldatud toredatele ettevõtmistele. Minu Unistuste Päev teeb koostööd ka Tallinna Lastehaigla, Tartu Lastekliiniku, Narva Haigla, Ida-Viru Keskhaigla ning mitmete teiste patsiendiühingutega.

Minu Unistuste Päev on 2011. aastal loodud heategevusfond, mis põhineb vabatahtlike tegevusel ning toetajate rahastusel. Vabatahtlikud aitavad ellu viia väga tõsiselt haigete laste unistusi, et tuua neile ning nende lähedaste ellu rohkem rõõmu ja sära – just sinna, kus on see kõige enam vajatud. Unistus teeb imet!

2017. aastal soovime koguda 4000 eurot raskelt või krooniliselt haigetele lastele korraldatavad sündmuste jaoks: individuaalpäevad, perepäevad ja grupiüritused haiglates.

Organisatsioon on kantud tulumaksusoodustust saavate mittetulundusühingute nimekirja. Maksude teemast loe lähemalt: Annetused ja maksud.

www.minuunistustepaev.ee/

https://www.facebook.com/MinuUnistustePaev

Genneri mehine unistuste päev

01.02.2019

Gennerit võiks iseloomustada järgmiste sõnadega: vähe juttu, palju sisu. Lapse ja tema perega esmakordselt kohtudes sai meile üsna kiiresti selgeks, et Genneri unistuste päev tuleb väga mehine. Nimelt meeldib noormehele väga poksimine ning vabal ajal hip-hop muusikat kuulata. Vestluse käigus saime teada, et poisi lemmik bänd on 5Miinust.

Taipoks ja higimullid

Oma unistuste päeva esimese poole veetis Genner koos venna Remyga Arigato spordiklubis, kus Võitlusspordi Akadeemia treener ja mitmete uhkete tiitlitega pärjatud profisportlane Kevin Renno ning abitreener Andra viisid poistele läbi taipoksi personaaltreeningu. Vabatahtlikud olid juba peale soojendust omadega täiesti läbi, kuid Genner ja Remy tegid trenni aktiivselt kaasa ja õppisid uusi tehnikaid. Ei pea vist lisama, et poistel oli adrenaliin laes ja väsimusest polnud siin juttugi. Trenni lõpetuseks kinkis Kevin Gennerile ka poksivarustuse, et noormees saaks oma lemmik spordialale ka edaspidi pühenduda.

Kohtumine bändi 5Miinust liikmetega

Pärast korralikku trenni võtsime suuna suvepealinna Pärnusse, et minna pitsat sööma ning kohtuda bändi 5Miinust liikmetega. Genneri ja Remy nägudest võis välja lugeda suurt hämmingut, rõõmu ja elevust, kui pitsakohta astusid ühtäkki sisse 5Miinust poisid. Koos veedeti mõnus lõunapoolik, aeti juttu ja söödi kõhud head paremat täis. Tegemist oli tõeliselt toredate ja vahetute muusikutega, kelle seltsis möödus aeg lennates! Bändipoistel oli Gennerile ja Remyle ka tore üllatus- kutse sama päeva õhtul Vallikäärus toimuvale kontserdile, kus lisaks 5Miinusele astus lavale ka Reket ja Arop. Nii said poisid oma lemmikute kontserti nautida nii lava eest kui ka backstage´s ning tunda tõelise räppari elu ka laval!

 

Aitäh headele toetajatele! Teie abiga korraldasime Gennerile tõeliselt ägeda ja mehise unistuste päeva!

Tagasi