Jäta navigatsioon vahele

Ma Armastan Aidata
Koos oleme kogunud
4 713 652 €
Annetajatelt 3 339 203 €
Swedbanki poolt 1 374 449 €
Minu Unistuste Päev: "Unistus teeb imet!"

Minu Unistuste Päev: "Unistus teeb imet!"

Kuidas su annetus aitab?

Kui lähedal oleme eesmärgi saavutamisele?

Annetusi kokku
Veel vaja koguda
32 691.00 €
1757 annetust
34 200.00 €
See projekt on juba lõppenud. Täname kõiki, kes kaasa aitasid!

Kuidas su annetus aitab?

Kuidas su annetus aitab?

Meie eesmärgiks on täita Eesti haiglates ravil olevate laste unistusi andes neile võimalus unistada millestki erakordsest, kui päevad haigla seinte vahel on pikad ja ravi raske. Lisaks korraldame ka pereüritusi, et lapsed saaksid tunda rõõmu ja veeta kvaliteetaega oma lähedastega.

Sinu annetus aitab kaasa raskelt haigetele lastele ja nende peredele korraldatud toredatele ettevõtmistele. Minu Unistuste Päev teeb koostööd ka Tallinna Lastehaigla, Tartu Lastekliiniku, Narva Haigla, Ida-Viru Keskhaigla ning mitmete teiste patsiendiühingutega.

Minu Unistuste Päev on 2011. aastal loodud heategevusfond, mis põhineb vabatahtlike tegevusel ning toetajate rahastusel. Vabatahtlikud aitavad ellu viia väga tõsiselt haigete laste unistusi, et tuua neile ning nende lähedaste ellu rohkem rõõmu ja sära – just sinna, kus on see kõige enam vajatud. Unistus teeb imet!

2017. aastal soovime koguda 4000 eurot raskelt või krooniliselt haigetele lastele korraldatavad sündmuste jaoks: individuaalpäevad, perepäevad ja grupiüritused haiglates.

Organisatsioon on kantud tulumaksusoodustust saavate mittetulundusühingute nimekirja. Maksude teemast loe lähemalt: Annetused ja maksud.

www.minuunistustepaev.ee/

https://www.facebook.com/MinuUnistustePaev

Väike Darina, kassikohvik ja muud loomad

16.05.2019

Kohtusime Darina ja tema vanematega paar päeva varem. Darina oli äärmiselt põnevil ja uudishimulik. Kohtumise lõpus arvas Darina, et ta kohe kindlasti ei suuda enam korralikult magada ning loeb tunde oma imelise päeva saabumiseni.

Lastemuuseum MiiaMilla

Unistuste päeval saime kokku Kadriorus. Ilm oli päikesepaisteline ning kogu seltskond ootusärevuses ja rõõmus. Külastasime pargis asuvat MiiaMilla muuseumi. Mängisime mänguasjadega, meisterdasime giidi juhendamisel paberist lepatriinusid. Aeg lendas linnutiivul. Enne muuseumist lahkumist andsime Darinale üle esimese kingituse, milleks oli tema lemmikmänguasi Frozen.

Kassikohvik ja nurruvad kiisud

Kuna kõhud olid üsna tühjaks läinud, seadsime sammud Kassikohvikusse. Darinal läksid silmad suureks, kui ta nägi, kui palju kasse võib korraga kokku tulla, ja veel kohvikus. Nautisimegi suurepäraseid sööke koos aknalaual nurruvate kassidega.  Lahkuda oli Darinal kohvikust raske, kuna kiisud talle nii väga meeldisid. Andsime perele üle ka kingituseks teatripiletid.

Kuristu talu miniloomaaed

Seejärel ootas meid ees pikk teekond Kuristu miniloomaaeda. Nägime seal küülikuid, kalkuneid, jäneseid, kanu, hanesid, lambaid ja hobuseid. Jagasime kõikidele loomakestele nosimiseks porgandeid ja kapsaid. Samal ajal, kui loomi söötsime, märkasime, kuidas Darina loomadega suhtles – vabalt, loomulikult, nagu oleks vanade sõpradega kokku saanud.

Siis läksid meil endil kõhud nii tühjaks, et leidsime endale aja tee ja keeksi nautimiseks. Selle suurepärase päeva lõpetuseks andsime Darinale üle kolmanda kingituse, milleks oli koera sarnane mänguasi. Lõpuks meenutasime koos päeva tegemisi ja emotsioone, mis kõikidel olid nii ülevoolavad ja head, et kellelgi ei tulnud meelde koju minema hakata. Oli suur rõõm näha Darinat ja tema peret oma päeva nautimas.  

PERE TAGASISIDE:

Unistuste päev oli planeeritud algusest lõpuni väga hästi, kõik sujus. Kassikohvik meeldis nii väga, et Darina tahab peaaegu iga päev seda külastada. Loomade talus käimisest rääkis Darina lasteaias iga päev kõikidele, kes teda vähegi kuulata jaksasid. Eraldi soovime tänada vabatahtlikke, kes Darinaga terve päeva koos veetsid, temaga mängisid ja kinkisid talle vahvaid kingitusi. Ema jaoks oli hämmastav, kui hästi vabatahtlikud oskasid kingitusi valida. Darinale meeldisid need kingitused nii väga, et ta läks nendega koos lausa magama.  See oli imelise päeva õnnelik lõpp.  Veel kord suur tänu Teie fondile ja vabatahtlikele!  Te ei tegele ainult heategevusega, vaid palju enamaga, Te panete särama laste silmad, mis on vanemate jaoks kõige tähtsam!

Tagasi