Jäta navigatsioon vahele

Ma Armastan Aidata
Koos oleme kogunud
4 704 036 €
Annetajatelt 3 329 587 €
Swedbanki poolt 1 374 449 €
SOS Lasteküla “Toeta turvalise kodu loomist igale lapsele!”

SOS Lasteküla “Toeta turvalise kodu loomist igale lapsele!”

Kuidas su annetus aitab?

Kui lähedal oleme eesmärgi saavutamisele?

Annetusi kokku
Veel vaja koguda
24 565.51 €
968 annetust
25 012.00 €
See projekt on juba lõppenud. Täname kõiki, kes kaasa aitasid!

Kuidas su annetus aitab?

Kuidas su annetus aitab?

SOS peretugevdusprogrammi eesmärgiks on perede toimetulekuvõime taastamine sel määral, et vanem suudaks oma lastele tagada arenguks vajaliku turvalise ja toetava keskkonna. Soovime ennetada olukordi, kus lapsed tuleb oma vanematest eraldada.

Sinu annetuse abil saame Narva, Sillamäe, Keila linna, Keila ning Harku valla, Kohtla-Järve ning Vasalemma ja selle lähiümbruse riskilastele ja nende vanematele pakkuda sotsiaalset ja majanduslikku tuge, nõustamist, psühholoogilist ja logopeedilist abi ning vajadusel tuge ravimite ostmisel.

2017. aastal parandasime üheskoos 289 lapse ehk 142 pere igapäevast elu. SOS Lasteküla on tegutsenud Eestis juba üle 23 aasta ning lisaks perepõhisele asendushoolduse teenusele tegeleme alates 2008. aastast ka ennetustööga. Peretugevdusprogrammist on aastate jooksul abi saanud rohkem kui 1100 last ja 450 peret.

Ühingu eesmärk on tagada lastele püsiv turvaline perekond ja kodu.

Organisatsioon on kantud tulumaksusoodustust saavate mittetulundusühingute nimekirja. Maksude teemast loe lähemalt: Annetused ja maksud.

www.sos-lastekyla.ee

https://www.facebook.com/SOSlastekyla/

Aita viia lastele jõulurõõmu!

09.12.2015

Tiina, kes hoiab oma nukke väga, kirjutas jõuluvanale, et palub endale jõuluks mummudega nukuserviisi, et nukkudel ikka laud alati kaetud oleks ja kõhud korralikult täis. Jõulusoovide täitumist ootab lastekülades üle 200 lapse, peretugevdus- ja haridusprogrammis 600 last. Aitame üheskoos lastele jõulurõõmu kinkida.

Kas sa mäletad lapsena ootusärevust, mida tekitas jõuluõhtul jõuluvana ootamine – kas ta on ikka minu kirja kätte saanud ja teab, mida ma soovisin? Soovime, et iga lapse jõulusoov täituks ja jõuluõhtu oleks täis naerukilkeid. Iga jõulusoovi taga on peidus ühe lapse lugu. Oodatud on nii suured kui väikesed annetused, et iga laps saaks tunda jõulurõõmu.

Täname kõiki hoolivaid sõpru ja ettevõtteid, kes peavad meeles endast nõrgemaid ja aitavad tuua jõulurõõmu meie väikeste lasteni!

SOS Lasteküla lapsi saab toetada ka ostes heategevuslikke jõulu- ja e-kaarte SIIT.

 

Tagasi