Jäta navigatsioon vahele

Ma Armastan Aidata
Koos oleme kogunud
4 714 122 €
Annetajatelt 3 339 673 €
Swedbanki poolt 1 374 449 €
Varjupaikade MTÜ: Aita hoida ja koju jõuda!

Varjupaikade MTÜ: Aita hoida ja koju jõuda!

Kuidas su annetus aitab?

Kui lähedal oleme eesmärgi saavutamisele?

Annetusi kokku
Veel vaja koguda
49 345.35 €
3079 annetust
50 000.00 €
See projekt on juba lõppenud. Täname kõiki, kes kaasa aitasid!

Kuidas su annetus aitab?

Kuidas su annetus aitab?

Varjupaikades peame tagama loomade 5 vabadust: vabadus näljast ja janust, vabadus ebamugavusest, vabadus vigastustest, valust ja haigustest, vabadus väljendada liigiomast käitumist, vabadus hirmust ja kannatustest. Igapäevaselt hoolitseme ligi 100 koera, 500 kassi ja 10 pisilooma eest.

Annetused aitavad tagada lemmikloomale vajaliku hoolitsuse ja heaolu varjupaigas viibimise ajal. Annetused võimaldavad ravida, vaktsineerida, kiibistada, väljastada lemmikloomapasse ning kanda lemmikloomaregistrisse meie varjupaikadest uude kodusse minevad lemmikud. Annetuste toel steriliseerime/kastreerime nii paljud sabaga sõbrad kui võimalik, et muuta nii lemmikloomade kui uute omanike elu probleemivabaks ja vältida soovimatult sündinud pesakondi.

Tänaseks on organisatsiooni koondunud kuus koduta loomade varjupaika ja üle Eesti: Läänemaa, Pärnu, Tallinn, Valga, Viljandi ja Võru. Lisaks on meil Viljandimaal loomade heaolu keskus, mis on ajutiseks koduks väärkoheldud ja halbades tingimustes elanud lemmikutele. Oleme alates 2007. aastast aidanud üle 23 000 lemmiklooma!

  • 5 € annetuse eest saame kiibistada ja lemmikloomaregistrisse kanda ühe varjupaigalooma;
  • 10 € annetuse eest saame vaktsineerida ühe varjupaigalooma;
  • 25 € annetuse eest saame kastreerida ühe isase varjupaigakassi.

Lisainfo:

www.varjupaik.ee
www.facebook.com/VarjupaikadeMTY

Organisatsioon on kantud tulumaksusoodustust saavate mittetulundusühingute nimekirja. Maksude teemast loe lähemalt: Annetused ja maksud.

Kolm toredat selli Koks, Laky ja Tommy

17.03.2020

Me kolmekesi läheme … Nii võiks laulda kolm koerapoissi, Koks, Laky ja Tommy, kes sättisid lipsud otseks ja marssisid märtsis varjupaikade väravatest välja – Koks ja Laky Valgast ning Tommy Viljandist.

Laky elas varjupaigas juba jaanuaris, Tommy ja Koks veebruaris. Nad kõik said vajalikud protseduurid ja operatsioonid tänu teile, head annetajad. Kui varjupaika sattunud lemmikloomad on terved ja ette valmistatud uutesse kodudesse minekuks, siis on nende potentsiaal kiiremini koju saamiseks hoopis suurem. Tehtud protseduurid on suur eelis ja kodu otsimine läheb libedamalt.

Tommy sai Eesti vabariigi aastapäevaks uue soengu ja varsti pärast seda kastreeritud. Niipea, kui kõik see tehtud, tuldigi teda varjupaika vaatama. Esimesest kohtumisest piisas, et koerake usaldavalt inimese sülle puges ja sealt enam ei lahkunud. Paberid said vormistatud ning uude koju sõit võis alata. Tommy saab elada perelemmiku elu ja ei pea enam pead valutama võõraste pruutida pärast.

Koks läks maale seltsiliseks vanemale härrasmehele, kellele olla teekaaslaseks jalutuskäikudel mööda põlde ja metsi. Just sellisest elust Koks unistaski, sest ka varjupiagas oli ta inimeste külge kleepunud ja otsis kontakti. Uue koeraseltsilise sõnutsi on talus koguaeg koerad elanud. Midagi ei ole teha sellega, et koerte eluiga on lühem, kui inimestel ja talu eelmine koer läks üle vikerkaare. Tühjust ja kurbust inimese hinges aitab leevendada Koks, kelle härra leidis meie koduleheküljelt. See koer kõnetas teda ja sõit Valka sai ette võetud. Loomulikult sättis koer ennast auto tagaistmele sisse ja oli üdini õnnelik, et kodutee on rataste all.

Ka Laky kodutee viis teda maale elama. Tal saab tore elu olema, sest ees ootasid teda perelapsed ja väike poni. See poni, kes on umbes sama suur kui Laky ise, oskab koertega sõbrustada ja mängida. Et Laky oli juba varjupaigas kõikidega sõber, siis nüüd on ta kogu perele mõnus karvane sõber ja mängukaaslane.

Head uut elu teile Koks, Laky ja Tommy peredega! 

Aitäh teile, head inimesed, kes te aitate varjupaigaloomi hoida ja aitate neil uutesse kodudesse jõuda!

Olge hoitud!

Tagasi