Jäta navigatsioon vahele

Ma Armastan Aidata
Koos oleme kogunud
4 714 122 €
Annetajatelt 3 339 673 €
Swedbanki poolt 1 374 449 €
Varjupaikade MTÜ: Aita hoida ja koju jõuda!

Varjupaikade MTÜ: Aita hoida ja koju jõuda!

Kuidas su annetus aitab?

Kui lähedal oleme eesmärgi saavutamisele?

Annetusi kokku
Veel vaja koguda
49 345.35 €
3079 annetust
50 000.00 €
See projekt on juba lõppenud. Täname kõiki, kes kaasa aitasid!

Kuidas su annetus aitab?

Kuidas su annetus aitab?

Varjupaikades peame tagama loomade 5 vabadust: vabadus näljast ja janust, vabadus ebamugavusest, vabadus vigastustest, valust ja haigustest, vabadus väljendada liigiomast käitumist, vabadus hirmust ja kannatustest. Igapäevaselt hoolitseme ligi 100 koera, 500 kassi ja 10 pisilooma eest.

Annetused aitavad tagada lemmikloomale vajaliku hoolitsuse ja heaolu varjupaigas viibimise ajal. Annetused võimaldavad ravida, vaktsineerida, kiibistada, väljastada lemmikloomapasse ning kanda lemmikloomaregistrisse meie varjupaikadest uude kodusse minevad lemmikud. Annetuste toel steriliseerime/kastreerime nii paljud sabaga sõbrad kui võimalik, et muuta nii lemmikloomade kui uute omanike elu probleemivabaks ja vältida soovimatult sündinud pesakondi.

Tänaseks on organisatsiooni koondunud kuus koduta loomade varjupaika ja üle Eesti: Läänemaa, Pärnu, Tallinn, Valga, Viljandi ja Võru. Lisaks on meil Viljandimaal loomade heaolu keskus, mis on ajutiseks koduks väärkoheldud ja halbades tingimustes elanud lemmikutele. Oleme alates 2007. aastast aidanud üle 23 000 lemmiklooma!

  • 5 € annetuse eest saame kiibistada ja lemmikloomaregistrisse kanda ühe varjupaigalooma;
  • 10 € annetuse eest saame vaktsineerida ühe varjupaigalooma;
  • 25 € annetuse eest saame kastreerida ühe isase varjupaigakassi.

Lisainfo:

www.varjupaik.ee
www.facebook.com/VarjupaikadeMTY

Organisatsioon on kantud tulumaksusoodustust saavate mittetulundusühingute nimekirja. Maksude teemast loe lähemalt: Annetused ja maksud.

Suur aitäh! Sinu toetus aitab hoida ja koju jõuda

02.07.2021

Ja mitte ainult seda - Sinu toetus aitab muuta varjupaika sattunud neljajalgsete elu elamisväärseks.

On teada, et loomad ei tunneta elu nagu inimesed, kes kannatusi taludes suudavad mõelda helgemast tulevikust, parematest aegadest, saabuvatest jõuludest jne. Loomad elavad hetkes – siin, täna ja praegu. Nende jaoks on väga oluline iga eluhetke kvaliteet. Loomade eluiga on kordades lühem kui inimestel, seetõttu elatakse ka igat eluhetke läbi ka kordades intensiivsemalt. Me ei näe nende sisse ja nad ei kipu rääkima sellest, mida nad tunnevad ja valu oskavad nad eriti hästi peita.

Varjupaika sattunud loomad on tihti vaevatud nii füüsiliselt kui vaimselt. Just siin tuled mängu Sina, annetaja, kelle abiga me saame looma veterinaarmeditsiini abil aidata. Sa aitad anda looma elule uue kvaliteedi, sest ta vabaneb piinatekitavast valust. Just Sina aitad tasuda ka protseduuride eest, mis tagavad murevaba uude koju mineku – terve ja tugev loom on ise rõõmus ning pakub rõõmu ka oma uuele perele.

Varjupaikade MTÜ on olnud Ma Armastan Aidata annetuskeskkonna pühendunud liige juba üle 5 aasta. Aasta jooksul on head annetajad koos Sinuga panustanud loomade paremasse ellu üle 30 tuhande euro.

Sel ajal on 28 varjupaigalooma saanud abi ka annetusalgatuste kaudu. On erakorralised juhtumid, kus loomaarstid on pidanud loomi opereerima ja loomad on saanud terveks: Päikese-Killu nurisünnitus, Pablo põlve ristatisidemed jne. Mõnikord ei lähe siiski kõik nii nagu loodame ja inimene jääb looduse ees võimetuks. Tiigi Tiidu tervisele mõjus talvine suplus väga laastavalt ja loomaarstid ei suutnud vana koera aidata. Meie saime tema viimased päevad muuta aga võimalikult soojaks ja mugavaks ning ta ei pidanud kannatama.

Neist 28st on jõudnud uutesse kodudesse 24. Nende seas ka 13 kolooniakoera, kes said kiibistatud, vaktsineeritud, parasiiditõrjed ja vastavalt steriliseeritud või kastreeritud, mis kõik on nn tavaprotseduurid, mida teeme kõikidele uutesse kodudesse minejatele.

Sama perioodi jooksul oleme uutesse kodudesse aidanud kokku 1258 kassi ning 215 koera. Seda tänu Sinule, sest alates 15ndast varjupaigapäevast saame loomi aidata ainult tänu annetajate abile. Meie ütleme suur, suur aitäh ja meiega ühinevad kõik armsad neljakäpalised!

Kui soovid saada tagasisidet, kuidas varjupaigaloomadel läheb, siis palun ühine meie uudiskirja saajatega meie kodulehel varjupaik.ee

 

Tagasi