Jäta navigatsioon vahele

Ma Armastan Aidata
Koos oleme kogunud
4 703 106 €
Annetajatelt 3 328 657 €
Swedbanki poolt 1 374 449 €
Varjupaikade MTÜ „Igale loomale kodu!“

Varjupaikade MTÜ „Igale loomale kodu!“

Kuidas su annetus aitab?

Kui lähedal oleme eesmärgi saavutamisele?

Annetusi kokku
Veel vaja koguda
44 594.01 €
3490 annetust
50 000.00 €
See projekt on juba lõppenud. Täname kõiki, kes kaasa aitasid!

Kuidas su annetus aitab?

Kuidas su annetus aitab?

Iga päev hoolitseme oma varjupaikades üle 60 koera, ligi 400 kassi ja paarikümne pisilooma eest, kelle ülalpidamine on võimalik ainult tänu annetustele, sest kohalikud omavalitsused tasuvad leitud looma esimese 14 varjupaigapäeva eest.

Sinu annetus tagab loomale vajaliku hoolitsuse kogu varjupaigas viibimise aja vältel, lisaks sellele võimaldab ravida, vaktsineerida, kiibistada, väljastada lemmikloomapasse ning kanda lemmikloomaregistrisse meie varjupaikadest uude kodusse minevad loomad.

Annetuste toel steriliseerime/kastreerime nii paljud sabaga sõbrad kui võimalik, et muuta nii loomade kui uute omanike elu probleemivabaks ja vältida soovimatult sündinud pesakondi.

Tänaseks on organisatsiooni koondunud seitse kodutute loomade varjupaika üle Eesti: Läänemaa, Pärnu, Tallinn, Valga, Viljandi, Virumaa ja Võru. Igal aastal leiame kodu pea 2000le loomale.

Organisatsioon on kantud tulumaksusoodustust saavate mittetulundusühingute nimekirja. Maksude teemast loe lähemalt: Annetused ja maksud.

www.varjupaik.ee

https://www.facebook.com/VarjupaikadeMTY

Välk – uudiste ja tänuga uuest kodust!

10.05.2019

Meil on väga hea uudis – Välk jõudis oma kauaoodatud koju. Nüüd on tal oma pere ja oma aed, kus hullata. Uus pere andis kojujõudmisest teada järgmist: “Jõudsime ilusti koju ja Välk tutvus uue koduga. Nüüdseks aga on ta juba väsinud ja magab oma majakeses.” Nii armas!

Nagu lugeda saite ootas Välku lausa oma väike majake. Teie annetused aitasid meil koera kojuminekuks ette valmistada – ta sai süüa eritoitu, mis oli vajalik, et kõrvad püsiksid terved ning tehtud sai ka steriliseerimisoperatsioon, et ei peaks muretsema soovimatu pesakonna pärast. Aitäh teile, head inimesed!

Võru loomade varjupaigas elas Välk pea pool aastat, täpsemalt 175 päeva.

Ei ole vahet, kas koer on seitsme kuune või seitsme aastane nagu Välk – iga koer väärib seda, et tal on oma kodu.

Tagasi