Jäta navigatsioon vahele

Ma Armastan Aidata
Koos oleme kogunud
4 704 036 €
Annetajatelt 3 329 587 €
Swedbanki poolt 1 374 449 €
Minu Unistuste Päev: "Unistus teeb imet!"

Minu Unistuste Päev: "Unistus teeb imet!"

Kuidas su annetus aitab?

Kui lähedal oleme eesmärgi saavutamisele?

Annetusi kokku
Veel vaja koguda
32 691.00 €
1757 annetust
34 200.00 €
See projekt on juba lõppenud. Täname kõiki, kes kaasa aitasid!

Kuidas su annetus aitab?

Kuidas su annetus aitab?

Meie eesmärgiks on täita Eesti haiglates ravil olevate laste unistusi andes neile võimalus unistada millestki erakordsest, kui päevad haigla seinte vahel on pikad ja ravi raske. Lisaks korraldame ka pereüritusi, et lapsed saaksid tunda rõõmu ja veeta kvaliteetaega oma lähedastega.

Sinu annetus aitab kaasa raskelt haigetele lastele ja nende peredele korraldatud toredatele ettevõtmistele. Minu Unistuste Päev teeb koostööd ka Tallinna Lastehaigla, Tartu Lastekliiniku, Narva Haigla, Ida-Viru Keskhaigla ning mitmete teiste patsiendiühingutega.

Minu Unistuste Päev on 2011. aastal loodud heategevusfond, mis põhineb vabatahtlike tegevusel ning toetajate rahastusel. Vabatahtlikud aitavad ellu viia väga tõsiselt haigete laste unistusi, et tuua neile ning nende lähedaste ellu rohkem rõõmu ja sära – just sinna, kus on see kõige enam vajatud. Unistus teeb imet!

2017. aastal soovime koguda 4000 eurot raskelt või krooniliselt haigetele lastele korraldatavad sündmuste jaoks: individuaalpäevad, perepäevad ja grupiüritused haiglates.

Organisatsioon on kantud tulumaksusoodustust saavate mittetulundusühingute nimekirja. Maksude teemast loe lähemalt: Annetused ja maksud.

www.minuunistustepaev.ee/

https://www.facebook.com/MinuUnistustePaev

Martti unistuste päev Stockholmis

27.10.2015

Martti on 16.a noormees, kelle suurimaks unistuseks oli minna Stockholmi kruiisile.

Martti unistuse aitasid ellu viia 2014. aastal läbi Ma Armastan Aidata keskkonna Heategevusfondile Minu Unistuste Päev annetuse teinud inimesed!

Tallink  ja Balloon Tallinn aitasid  selle unistuse täiuslikuks lihvida! 

Kuna pere tuli Tallinnasse kaugemalt, said nad enne väljasõitu mõneks tunniks enda käsutusse mugava toa Tallink Express Hotel'is. Pärast väga maitsvat lõunasööki hotelli kohvikus, jalutati Tallinna sadamas, imetleti vanalinna siluetti ja siis suunduti otse 120 m kõrgusele, et nautida vaadet kogu Tallinnale. Pärast lendu kuumaõhupalliga Tallinn Baloon suunduti laevale. 

Laevas ootas perekonda särasilmne Ulvi Raamat, kes juhatas kätte kajutid ja rääkis pisut laevast. Marttile toodi äge maasikate ja mustikatega tervitusmahl ning seiklus võiski alata! Õhtul lahutas meelt põnev tantsuetendus. Ungari tantsutüdrukud tulid ka Marttit tervitama ning koos tehti õige mitu pilti:)

Hommikuks olid seiklejad Stockholmis ja päev algas külastusega Vasa muuseumi. Pärast seda jalutati vahvasse Astrid Lindgreni muuseumisse Junibacken, kus meenutati oma lemmikraamatuid ja vahvaid tegelasi. Päeva lõpuks oli jäetud äge Aquaria Vattenmuseum, kus veedeti mitu-mitu põnevat tundi vaadates erinevaid vee-elukaid ja nautides troopilist palavust. Martti naeratas kogu aeg, talle tõepoolest meeldis:)

Aga päev ei olnud kaugeltki veel lõppenud, kuna laeva tagasi jõudes viis Ulvi perekonna kaptenisillale. Kruuisijuht Margit tutvustas erinevat värvi lippude tähendust ning kaptenisillal oli ka pika posti otsas vahva käsi, mida kasutatakse mööduvate laevade tervitamiseks.

Õhtusöögilauda toodi Marttile laevapere poolt üllatus- uus Rootsi kruiis kuuele inimesele. Kapten oli laeva pildile kirjutanud oma autogrammi ja restorani personali poolt olid kingituseks vahvad laevašokolaadid. 

Ning suurimaks tänuks on meile loomulikult Martti naeratused ja säravad silmad. Selle nimel oleme alati nõus andma endast parima!

TAGASISIDE:

"Kallid Kersti ja Annika, te olete väga toredad. Tänu teile oli Marttil väga tore unistuste reis millega ta väga rahule jäi. Kõik kes te aitate raske haigusega lastel oma unistuste päeva korraldada, olete väga tublid. Ka need lapsed vajavad päikese kiirt oma ellu!
Suured, suured tänud. Martti rääkis oma tädidele, kui tore reis tal oli.

Päikest teile kõigile ja tehke veel palju lapsi õnnelikeks,  see on üks ütlemata tore ettevõtmine. Kallistused Martti poolt ja pere poolt kõike ilusat."

Aitäh, hea annetaja, kes sa annetasid läbi Ma Armastan Aidata keskkonna ja toetasid Heategevusfondi Minu Unistuste Päev! Iga annetus on meie fondile olulise tähendusega, tänu millele saame ellu viia raskelt või krooniliselt haigete laste unistusi Eestis!

 

Tagasi