Jäta navigatsioon vahele

Ma Armastan Aidata
Koos oleme kogunud
4 714 052 €
Annetajatelt 3 339 603 €
Swedbanki poolt 1 374 449 €
Minu Unistuste Päev: "Unistus teeb imet!"

Minu Unistuste Päev: "Unistus teeb imet!"

Kuidas su annetus aitab?

Kui lähedal oleme eesmärgi saavutamisele?

Annetusi kokku
Veel vaja koguda
32 691.00 €
1757 annetust
34 200.00 €
See projekt on juba lõppenud. Täname kõiki, kes kaasa aitasid!

Kuidas su annetus aitab?

Kuidas su annetus aitab?

Meie eesmärgiks on täita Eesti haiglates ravil olevate laste unistusi andes neile võimalus unistada millestki erakordsest, kui päevad haigla seinte vahel on pikad ja ravi raske. Lisaks korraldame ka pereüritusi, et lapsed saaksid tunda rõõmu ja veeta kvaliteetaega oma lähedastega.

Sinu annetus aitab kaasa raskelt haigetele lastele ja nende peredele korraldatud toredatele ettevõtmistele. Minu Unistuste Päev teeb koostööd ka Tallinna Lastehaigla, Tartu Lastekliiniku, Narva Haigla, Ida-Viru Keskhaigla ning mitmete teiste patsiendiühingutega.

Minu Unistuste Päev on 2011. aastal loodud heategevusfond, mis põhineb vabatahtlike tegevusel ning toetajate rahastusel. Vabatahtlikud aitavad ellu viia väga tõsiselt haigete laste unistusi, et tuua neile ning nende lähedaste ellu rohkem rõõmu ja sära – just sinna, kus on see kõige enam vajatud. Unistus teeb imet!

2017. aastal soovime koguda 4000 eurot raskelt või krooniliselt haigetele lastele korraldatavad sündmuste jaoks: individuaalpäevad, perepäevad ja grupiüritused haiglates.

Organisatsioon on kantud tulumaksusoodustust saavate mittetulundusühingute nimekirja. Maksude teemast loe lähemalt: Annetused ja maksud.

www.minuunistustepaev.ee/

https://www.facebook.com/MinuUnistustePaev

Annabeli unistuste päev

20.12.2017

Väiksed trikid, väiksed nipid! Annabel meisterdas oma unistuste päeval koos sõprade ja Pipiga maitsvad pannkoogid ning õppis mustkunstnik Richardi käe all selgeks õige mitu maagilist nippi.

Unistuste täitumise algus

Unistuste päev toimus Eesti taasiseseisvumise päeval, mis algas perele limusiinisõiduga peopaika, Viimsi vabaõhumuuseumisse. Seal ootasid Annabeli tema vanavanemad ja lähedased sõbrad, keda oli eelnevalt peo toimumisest teavitatud armsate kutsetega. 

Annabeli pidu toimus Viimsi vabaõhumuuseumi hoones, mis oli ümbritsetud suure rohelise maalapiga ning imelise vaatega merele. Ilm oli ilus ja terve päeva säras taevas päike ning lapsed said rõõmsalt õuealal aega veeta. Kõhud täis, mindi fotograafiga mere äärde vahvaid pilte tegema.

Üllatuskülaline Pipi

Korraga ilmus põõsastest välja Pipi, kes tekitas lastes suurt elevust ja rõõmu. Pipi ning lapsed otsustasid koos pannkooke valmistada. Pannkoogid tehti papist taldrikutele, mida iga laps sai vastavalt soovile kujundada. Pipil oli kaasas veel igasugu põnevaid asju, mis valmistasid nalja lastele ja perele. Annabel ning Pipi käisid ka koos konni otsimas, kuid ühtegi konna seekord ei leitud. 

Pärast Pipi lahkumist said lapsed võimaluse teha üksteistele näomaalinguid. Lapsed olid põnevil, et said seekord ise näole maalida ja oma fantaasial lennata lasta. Lisaks tegid peolised oma kätele armsaid tätoveeringuid. Värvimöllu keskel valmistasid kõik peolised Annabelile mälestuse - iga külaline jättis oma käejälje lõuendile. Lõuend käejälgedest tuli kirev ja vahva! 

Mustkunstnik Richardi maagilised trikid

Mis on üks pidu ilma maagiata? Lapsed olid Richardi trikkidest väga vaimustatud. Richard kaasas oma trikkidel abiks ka Annabeli, õpetades etteaste käigus tüdrukule selgeks õige mitu maagilist nippi. Annabeli unistuste päeva lõpetas ükssarviku kujuline maitsev tort. Iga peoline sai kaasa toreda kingikoti, milles peitus väike maiustus ning tegevusnukuke.

See oli üks tore päev parimate sõprade, lähedaste, Pipi ja mustkunsti keskel!

Tagasi