Jäta navigatsioon vahele

Ma Armastan Aidata
Koos oleme kogunud
4 700 577 €
Annetajatelt 3 326 128 €
Swedbanki poolt 1 374 449 €
Minu Unistuste Päev: "Unistus teeb imet!"

Minu Unistuste Päev: "Unistus teeb imet!"

Kuidas su annetus aitab?

Kui lähedal oleme eesmärgi saavutamisele?

Annetusi kokku
Veel vaja koguda
32 691.00 €
1757 annetust
34 200.00 €
See projekt on juba lõppenud. Täname kõiki, kes kaasa aitasid!

Kuidas su annetus aitab?

Kuidas su annetus aitab?

Meie eesmärgiks on täita Eesti haiglates ravil olevate laste unistusi andes neile võimalus unistada millestki erakordsest, kui päevad haigla seinte vahel on pikad ja ravi raske. Lisaks korraldame ka pereüritusi, et lapsed saaksid tunda rõõmu ja veeta kvaliteetaega oma lähedastega.

Sinu annetus aitab kaasa raskelt haigetele lastele ja nende peredele korraldatud toredatele ettevõtmistele. Minu Unistuste Päev teeb koostööd ka Tallinna Lastehaigla, Tartu Lastekliiniku, Narva Haigla, Ida-Viru Keskhaigla ning mitmete teiste patsiendiühingutega.

Minu Unistuste Päev on 2011. aastal loodud heategevusfond, mis põhineb vabatahtlike tegevusel ning toetajate rahastusel. Vabatahtlikud aitavad ellu viia väga tõsiselt haigete laste unistusi, et tuua neile ning nende lähedaste ellu rohkem rõõmu ja sära – just sinna, kus on see kõige enam vajatud. Unistus teeb imet!

2017. aastal soovime koguda 4000 eurot raskelt või krooniliselt haigetele lastele korraldatavad sündmuste jaoks: individuaalpäevad, perepäevad ja grupiüritused haiglates.

Organisatsioon on kantud tulumaksusoodustust saavate mittetulundusühingute nimekirja. Maksude teemast loe lähemalt: Annetused ja maksud.

www.minuunistustepaev.ee/

https://www.facebook.com/MinuUnistustePaev

Artjomi elamusterohke reis Helsingisse

01.02.2019

Kohtusime ühel septembri päikeselisel laupäevahommikul Artjomi ja tema perega Tallinki laeval, et veeta üks põnev ja vahva nädalavahetus Helsingis.

Kui algul tundus, et ilm kisub vihmale, siis tegelikult tuli juba varsti päike välja. Artjom oli põnevil ega suutnud oma naeratust varjata. Laeva liikuma hakates läksime välja tekile ja lehvitasime rõõmsalt Tallinnale.

Laevas oli palju tegevust ja kaks tundi sõitu möödus kui linnutiivul. Lisaks jalutuskäigule laevatekil tegime pilte, ostsime suveniire ja sõime hommikust. Magustoiduks olid pannkoogid moosiga, mis on Artjomi lemmikud.  

Iga legofänni unistus

Helsingisse jõudes seadsime sammud Lego teemalisele messile. Tulihingeline legofänn Artjom ei jõudnud ära oodata, millal me juba kohale jõuame. Ei läinudki kaua, kui silmasime hiiglasuurt Helsingi messikeskusest, kuhu oli sel nädalavahetusel oodata üle 10 000 legofänni!

Kõik see melu ja vilgas sagimine pani poisi silmad suurelt särama. Messil jätkus tegevust kõigile. Näitusel sai imetleda legoklotsidest ehitatud linnu, tutvuda liikuvate robotitega ning teha pilti inimsuuruste legofiguuride ja Star Warsi kangelastega, kes rahva seas ringi liikusid.

Peale seda üllatasime Artjomi itaaliapärase restoraniga Helsingi kesklinnas. Talle meeldib väga Itaalia köök ja nii asuski ta lõunasöögilauas õhinaga menüüd lappama, valides lõpuks mõnusa pastaroa ja uhke maasika-gelato. Kahe tunni jooksul hubases toidukohas veendusime, kui sõbralikud ja lõbusad Artjom ja tema pereliikmed on.

Hiljem läksime veel parki jalutama ning õhtul seadis perekond end sisse mugavasse hotelli. Nende suureks üllatuseks oli seal ka bassein ja saun, kus pärast seiklusterohket päeva lõõgastuda.

Lõbus Linnanmäki

Järgmist päeva alustasime kosutava hommikusöögiga. Pärast seda oli aeg Soome populaarseimat lõbustusparki külastada. Linnanmäki pargis oli palju erinevaid põnevaid atraktsioone. Artjom proovis igasuguseid, kuid oli kõige uhkem selle üle, et julges minna vabalangemise atraktsioonile, ja seda koguni kaks korda! Ka meeldis talle väga õudustemaja ja peegellabürint.

Kindel see, et Linnanmäkis oli kõigil lõbu laialt ja võimalusel oleks seal veelgi kauem olnud. Ent üks hetk tuli siiski tagasiteele asuda.

Tallinna sadamas ootas Artjomi viimane üllatus – tohutusuur legoklotse täis karp! Ta oli väga üllatunud ja tänulik ning isegi küsis, kas võib selle endaga haiglasse kaasa võtta.

Vaatamata sellele, et õhtu oli juba hiline, ei tahtnud pere veel koju minna. Rääkisime sadamas pikalt seiklustest Helsingis.

Hüvasti jätsime sõbralikult ja lahkelt, kõigil ilus tunne nädalavahetusest veel sees.

TAGASISIDE:

"Suur aitäh Oksanale ja Maile reisi hea organiseerimise eest! Teiega oli meeldiv Helsingis koos olla. Tore oli ka see, et saime nädalavahetuse koos terve perega veeta, üheskoos naerda ja rõõmustada. Saime unustamatud mälestused!" -  Artjomi pere

Minu Unistuste Päev tänab kõiki lahkeid annetajaid, kelle abiga saime Artjomi unistused ellu viia!

 

Tagasi