Jäta navigatsioon vahele

Ma Armastan Aidata
Koos oleme kogunud
4 714 122 €
Annetajatelt 3 339 673 €
Swedbanki poolt 1 374 449 €
Tallinna Lastehaigla Toetusfond: aita tagada parimad ravitingimused enneaegsetele vastsündinutele

Tallinna Lastehaigla Toetusfond: aita tagada parimad ravitingimused enneaegsetele vastsündinutele

Kuidas su annetus aitab?

Kui lähedal oleme eesmärgi saavutamisele?

Annetusi kokku
Veel vaja koguda
95 883.12 €
1659 annetust
125 000.00 €
See projekt on juba lõppenud. Täname kõiki, kes kaasa aitasid!

Kuidas su annetus aitab?

Kuidas su annetus aitab?

Suuname keskkonnas „Ma armastan aidata“ koguneva annetussumma Tallinna Lastehaigla kõige pisemate patsientide toetamiseks ehk enneaegsete vastsündinute raviks.

Soovime teha omalt poolt kõik, et enneaegsetele beebidele, kes peavad pärast sündimist haiglas oma elu eest võitlema, oleksid tagatud parimad olmetingimused ja ravivõimalused.

Sügavalt enneaegsed vastsündinud on väga madalakaalulised, nad peavad kosuma ja kasvama kuvöösis ning nende elutähtsaid funktsioone toetavad mitmed aparaadid. Oluline on beebit võimalikult vähe erinevate protseduuridega häirida. Kaasaegsete meditsiiniseadmete abil saab last jälgida ilma, et peaks teda sageli füüsiliselt liigutama, kuid samas on võimalik koheselt aru saada, kui lapse olukord muutub kriitiliseks ja peab kiiresti tegutsema.

Heade annetajate toel saame soetada enneaegsete beebide jälgimiseks ja raviks vajalikke aparaate. Palun aita meil aidata!

Organisatsioon on kantud tulumaksusoodustust saavate mittetulundusühingute nimekirja. Maksude teemast loe lähemalt: Annetused ja maksud

Lisainfo:

Inna Kramer: "Annetuskeskkonna kaudu tulnud toetusega oleme saanud teha pisikeste patsientide jaoks palju head"

22.02.2023

Tallinna Lastehaigla Toetusfond on viimase aasta jooksul "Ma armastan aidata" keskkonnas kogunud annetusi lastehaigla kõige pisemate patsientide – enneaegsete vastsündinute toetuseks. "Hiljuti soetasime kogunenud annetuste eest täisdigitaalse mobiilse röntgeniaparaadi, millega saab minna palatisse beebi juurde ning kasutada aparaati ülesvõtte tegemiseks ilma enneaegset vastsündinut kuvöösist välja tõstma," rääkis toetusfondi juht Inna Kramer.

Kramer märkis, et järgmisena on toetusfondil kavas soetada ehhokardiograafia aparaat. "Ehhokardiograafia on südame uurimise meetod, mille puhul rakendatakse kõrgsageduslikku ultraheli ning see on peamine uuring kaasasündinud südamerikete diagnoosimisel ja jälgimisel enne ja pärast operatsiooni," selgitas Inna Kramer. Ta tõi esile, et selle meetodi suurim eelis on mitteinvasiivsus, mistõttu saab uuringut teha riskivabalt kõigile, ka väga väikestele enneaegsetele beebidele. Aparaat on kallis, makstes koos vajalike lisadega ca veerand miljonit eurot, kuid iga väiksemgi annetus aitab toetusfondi eesmärgile jälle lähemale.

Viimase aasta jooksul on Tallinna Lastehaigla Toetusfond kogunud "Ma armastan aidata" keskkonnas eraldi annetusalgatuse kaudu toetust oma kolleegidele Ukrainas - Kiievi lastehaiglale. Annetustena on kogunenud juba üle 15 000 euro. Inna Kramer meenutab, et 2022. aasta suve hakul saatis Lastehaigla Toetusfond Kiievisse üle veerand miljoni euro ulatuses meditsiiniseadmeid ja tarvikuid. "Sellest 100 000 eurot otsustas nõukogu eraldada fondi reservidest ning enam kui 200 000 eurot kogunes heade inimeste ja organisatsioonide poolt annetustena lisaks. Järgmise plaanitava abisaadetise suuruseks Kiievi lastehaiglale on ca 50 000 eurot," rääkis Kramer.

"Ma armastan aidata" keskkond on laiendanud Tallinna Lastehaigla Toetusfondi toetajate võimalusi annetuste tegemiseks. Inna Krameri sõnul on „Ma armastan aidata“ keskkonna suureks eeliseks see, et annetamine on inimeste jaoks väga mugav ja lihtne – ülekande saab tehtud mõne hiireklikiga. "Eraldi tõstaksin esile annetusalgatuse tegemise võimalust – seda on kasutanud meie head koostööpartnerid ja sõbrad, kes on soovinud mõne oma sündmuse või projekti raames lastehaiglat toetada. Annetusalgatuse käigus kogunev toetus on "Ma armastan aidata" keskkonnas kohe kõigile annetajatele nähtav," tõi toetusfondi juht esile.

 

2023. aastal "Ma armastan aidata" annetuskeskkond uueneb ning kõik vabaühendused on oodatud kandideerima. Lihtsa ankeedi saab täita aadressil armastanaidata.ee/liitumine ja sealt leiab ka vastused peamistele liitumist puudutavatele küsimustele. Liitumistaotlusi saab esitada kuni 3. märtsini!

Tagasi